Oana Zăvoranu, pusă cu botul pe labe de romi

De Libertatea.ro, pe

Gură slobodă, Oana Zăvoranu s-a trezit, într-o emisiune, vorbind urât la adresa romilor. La jumătate de an de la prestaţia încărcată de furie, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis sancţionarea vedetei doar cu avertisment.
Supărată pe vrăjitoarele Melissa şi Vanessa, care au stors-o de bani în schimbul promisiunii că-i vor împleti norocul şi dragostea cu destinul, Zăvo şi-a ieşit din minţi şi i-a făcut cum i-a venit la gură pe toţi romii. Răbufnirea televizată a costat-o o reclamaţie la CNCD, care, după şase luni de anchetă şi deliberări, a decis ca Oana să fie sancţionată cu avertisment.
Decizia CNCD a venit foarte târziu, dar sunt mulţumit de rezultat. E dovada că Oana Zăvoranu se face vinovată de fapte de discriminare împotriva etniei romilor. Or fi lăsat-o nervii, dar un asemenea discurs nu trebuia să existe… O fi învăţat ceva din sancţiunea asta„, ne-a declarat Ciprian Necula, preşedintele Asociaţiei Romano ButiQ.
Postul Antena 1 a scăpat de sancţiune pentru că CNA a considerat că, după un mic impuls pe care l-a avut în susţinerea invitatului său, Daniel Capatos, moderatorul emisiunii „Un show păcătos”, a temperat-o pe Zăvo.

Citeşte mai multe pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter