Oana Zăvoranu, noul consilier de imagine al primarului Cristian Popescu Piedone. Cât câștigă actrița

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 ianuarie 2022, 10:25

Oana Zăvoranu (48 de ani) este noul consilier de imagine al lui Cristian Popescu Piedone (58 de ani), primarul Sectorului 5 din București. Pentru Antena Stars, prezentatoarea TV a vorbit despre noua poziție pe care o va ocupa, dar și despre cât câștigă de pe urma acesteia.

Oana Zăvoranu, noul consilier de imagine al primarului Cristian Popescu Piedone. Cât câștigă actrița

Oana și-a confirmat noul job în mediul online. În dreptul mai multor fotografii alături de Cristian Popescu Piedone, actrița a scris: „În vizită la viitorul meu ȘEF”. În urma comentariilor legate de tragedia de la Colectiv, Oana a șters respectiva postare.

Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de 30 octombrie 2015, în incinta unui club din Sectorul 4, aflat într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, „Mantras of War”. În urma incendiului, 65 de persoane au decedat.

Pe 4 noiembrie, din pricina protestelor masive, premierul de la acea vreme, Victor Ponta (49 de ani), alături de guvernul său și de Cristian Popescu Piedone, pe atunci primarul Sectorului 4, au demisionat.

„Ce zice de Colectiv? O poveste din altă lume, nu?; Nici toată Dunărea nu-l spală de păcate!; Întreabă-l de Colectiv; Ai grijă să nu te arzi!”, sunt doar câteva dintre comentariile postării șterse.

„Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătită, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar banii publici. Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut. Mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz, aici mă pricep. Sunt consilier voluntar”, a spus Oana Zăvoranu la „Xtra Night Show”.

„Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele. Le gospodăresc cu soțul meu, dar în primul rând cu mine. Puterea exemplului este cea mai bună”, a mai spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce legătură există între Oana Zăvoranu și Dan Petrescu, afaceristul decedat în accidentul aviatic de la Milano

Oana Zăvoranu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „N-am să fiu ipocrită”

Oana Zăvoranu, pregătită să devină mamă: „Trebuie să fie băiat”

„Am să abordez atât cât pot fără a fi o secundă acaparată de sfera politicului, fără a mă băga în chestiuni care nu mă interesează și care mă depășesc. Eu sunt o artistă în primul rând. Sunt un suflet bun și o tipă corectă”, a mai spus Oana Zăvoranu.

„Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani, când făcea o emisiune la TVR, am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a mai declarat și Cristian Popescu Piedone, pentru Hotnews.ro.

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă

Oana și Alex Ashraf (34 de ani) s-au căsătorit în anul 2016. Recent, actrița a dezvăluit că este pregătită să devină mamă și că își dorește să aibă un băiat. „Trebuie să fie băiat. Băiatul lui mă-sa! Realizați ce fel de soacră mare voi fi peste ani, când le voi fugări pe toate hoțocârlele și specimenele din jurul băiatului meu?”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru Playtech.

Totodată, Oana a admis că, deși își dorește să devină mamă, nu vrea să-și poarte copilul în pântec. „Vreau să fiu mamă. Recunosc, nu sunt făcută să țin un copil în burtă nouă luni, să am tot felul de stări, să merg la toaletă din zece în zece minute fiindcă cineva apasă pe vezica mea, să am degetele umflate sau mai știu eu ce altceva, dar vreau să fiu mamă!”, a mai spus pentru aceeași sursă.

Oana și soțul ei își doresc să apeleze la o mamă-surogat. „M-am interesat. În Ucraina există o clinică de specialitate care exact cu asta se ocupă. Și totul este absolut legal! Medicii de la clinică consultă cuplul interesat să devină părinți, vede dacă poate recolta de la bărbat și de la femeie ceea ce au nevoie pentru începerea procesului vieții și dacă treci de etapa asta mai trebuie doar să găsești mama-surogat”, a mai spus actrița.

„Sigur că tot procesul nu e simplu deloc, că trebuie nu doar să fii sănătos, ci și să fii atent la contractele semnate cu diverse părți. Fiindcă s-au mai văzut povești cu mame-surogat care au încercat tot felul de șantaje ulterioare asupra părinților în cauză, din simplul motiv că cei care apelează la asemenea metode sunt oameni avuți sau milionari de-a dreptul”, a continuat.

„Așadar, numai mama-surogat până o găsești, până ajungi cu ea la un acord, fiindcă nimeni nu tine în pântecele sale un copil gratis, timp de nouă luni, nu e deloc simplu!”, a încheiat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter