Oana Zăvoranu, executată silit, deși și-a demonstrat nevinovăția

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 20 mai 2020, 13:02
Oana Zăvoranu este executată silit. Vedeta este obligată să plătească o sumă colosală în plină pandemie de coronavirus, deși și-a demonstrat nevinovăția.

Oana Zăvoranu a fost acuzată că nu a plătit niște facturi la azilul la care a fost internată bunica ei. Vedeta se pare că a uitat, însă ulterior și-a demonstrat nevinovăția și a câștigat procesul.

Cu toate astea, administratorii azilului în care a fost internată bunica continuă să o acuze și la solicitarea lor instanța a hotărât ca Oana Zăvoranu să fie executată silit: „Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac”, – a fost decizia magistraților, în ceea ce privește situația în care se află Oana Zăvoranu, relatează cancan.ro.

Citește și De ce nu a mers Gabriela Cristea la înmormântarea mamei sale

Oana Zăvoranu susține că o altă instanță a decis că și-a achitat datoriile și a declarat-o nevinovată, iar ceea ce se întâmplă acum este doar din cauza afaceristului care deține azilul și, de fapt, o șantajează și nu-și dorește altceva decât să o stoarcă de bani.

Citește și –  Andreea Antonescu, curtată de fotbaliști: „Am atins un subiect care nu îmi place”

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter