Oana Zăvoranu: Cine se îmbogăţeşte de pe urma “sinuciderii” ei?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 12:07

Ori la bal ori la spital, Oana Zăvoranu ştie cu siguranţă cum să facă senzaţie. Vedeta abia se externase după o presupusă supradoză de medicamente, că iar a chemat salvarea în miez de noapte, acuzând dureri de cap puternice. Mama ei este veşnic invitată la emisiuni, să vorbească despre relaţia lor, despre certuri şi împăcări şi chiar planuri de viitor. Cine se îmbogăţeşte de pe urma acestor interminabile “sinucideri”, urmate de reveniri spectaculoase? O analiză a posibilităţilor găsiţi aici.

Televiziunea, o a doua casă

Mărioara Zăvoranu este tot mai des invitată la diverse emisiuni de divertisment şi talk show-uri târzii în noapte. Cum nu poate lăsa povara răului în direct doar pe umerii Oanei şi fiind plină de griji pentru fiica ei, Mărioara s-a simţit şi ea rău în plin prime time.
Medicii de pe ambulanţă au consultat-o, i-au luat tensiune şi i-au măsurat glicemia. „Cred că am avut o cădere de calciu. Sper să nu fac vreun pocinog. Am mari probleme familiale”, a spus mama lui Zăvo, informează Libertatea.
Cum relaţiile dintre Oana Zăvoranu şi mama ei nu au fost întotdeauna paşnice, zvonurile despre anumite sume de bani primite de la televiziuni pentru un show tabloid cât mai spumos au circulat neîntrerupt. De multe ori chiar Oana a vorbit despre aceste aşa zise sume de bani, deci nu putem să ne întrebăm cam cât mai costă o tensiune mare în direct, sau o glicemie.
Oana Zăvoranu: Cine se îmbogăţeşte de pe urma “sinuciderii” ei?

Spitale de stat şi clinici private

După ce, luna trecută, Daniela Safta, şefa spitalului Elias din Capitală făcea declaraţii incendiare despre durerile de cap ale Oanei Zăvoranu, care
Medicul specialist ORL Daniela Safta de la Spitalul Elias a declarat pentru presa din România că Oana Zăvoranu nu avea timpanul perforat, aşa cum se vehiculase şi că nici măcar nu a fost internată, pacienta acuzând doar o durere de cap.
Cum durerile de cap ale Oanei Zăvoranu şi pastilele pe care vedeta le ia i-au cauzat noi probleme, săptămâna aceasta ea a fost din nou luată cu ambulanţa de acasă şi dusă la Spitalul Floreasca.
Externată pe semnătură de iubitul Răzvan Dumitrescu, Oana se pare că s-a simţit din nou rău în această noapte. De data aceasta, ambulanţa (tot privată) nu a mai dus-o pe vedetă la un spital de stat, ci la unul privat.
Se pare că serviciile medicale private de la noi oferă şi cazare pentru vedete cu probleme recurente de acest gen (dureri de cap, probleme la timpan?), sau poate că, aşa cum a transmis Oana prin iubitul ei, serviciile sunt mai bune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter