Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Ashraf

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 iunie 2020, 12:38
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de 14 ani dintre ei și a zvonurilor că soțul său ar fi înșelat-o, cei doi se înțeleg de minune și drept dovadă stă mesajul emoționant pe care Alex i l-a transmis Oanei cu ocazia zilei sale de naștere.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt căsătoriți de 3 ani și par mai uniți ca niciodată. Vedeta a împlinit 47 de ani pe data de 16 iunie și soțul său i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă pe conturile de socializare: „La mulți ani, iubirea mea, sunt gelos pe frumusețea ta și îți doresc să te țină încă pe atât, pentru că ai o genă de alien. Eu îmbătrânesc și tu întinerești pe zi ce trece. Azi de ziua ta, îți doresc ca visul și dorința ta să se îndeplinească.

Mă bucur enorm că am luptat pentru noi și tu la fel, căci noi doi împreună vom creea istorie. Poza asta arată fericirea și puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celalalt”, – a scris Alex pe contul de socializare.

Citește și –  Mihai Albu, acuzat că nu a plătit pensia alimentară. Cum se apără designerul

„Tu, iubirea mea, însemni respirație, căldură, emoție, plăcere, distracție si tot ce-i mai frumos pe lumea asta. Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea și datorită ție, soțul tău trăiește o viață perfectă, ca intr-o poveste frumoasă fără sfârșit. Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce-i mai frumos pentru tine. Vreau să ai o viață alături de mine așa cum îți dorești. Al tău Husby forever”, – a mai adăugat Alex Ashraf.

Citește și Doru Todoruț și Irina Baianț s-au despărțit la un an de la cererea în căsătorie

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter