Mike Tyson, acuzat de viol. Fostul boxer este dat în judecată peste suma de cinci milioane dolari

De Oana Savin, pe

Mike Tyson a fost dat în judecată de o femeie, care îl acuză că a violat-o în anul 1990, în timp ce se afla la New York. Femeia, care a ales să nu își dezvăluie identitatea, cere daune de cinci milioane dolari.

Fostul boxer profesionist, în vârstă de 56 de ani ar fi cunoscut-o pe femeie într-un club.

Mike Tyson, acuzat de viol

Femeia, care a depus plângerea la un tribunal din New York, susține că l-a întâlnit pe Tyson într-un club de noapte, la începutul anilor 1990.

„L-am cunoscut pe Mike Tyson la începutul anilor 1990 la un club numit Septembers. Prietena mea și cu mine stăteam cu el și cu șoferul limuzinei lui. Tyson ne-a spus despre o petrecere și ne-a rugat să îl însoțim. Prietena mea a vrut să își lase mașina, iar el a zis că o va lua apoi cu limuzina lui”, a povestit femeia, potrivit People.

Aceasta a afirmat că s-a urcat în mașina boxerului și a fost atinsă de Tyson.

„I-am spus nu de mai multe ori și l-am rugat să se oprească, dar el a continuat să mă atace. Apoi mi-a tras pantalonii și m-a violat în mod violent”, se arată în acuzația femeii.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, presupusa victimă a fostului campion cere acum despăgubiri în valoare de cinci milioane de dolari pentru „răni fizice, psihice și emoționale”.

Mike Tyson nu a dat până în prezent nicio declarație cu privire la acest subiect.

Citește și: Fiica lui Mike Tyson a murit

Citește și: Brad Pitt, amenințat de Mike Tyson după ce a avut o aventură cu soția campionului

Citește și: Mike Tyson, interviu bizar în direct. Cum și-a motivat incoerența?

Citește și: Justin Bieber ia lecţii de box de la Mike Tyson!

Tyson a mai avut probleme cu legea

Tyson s-a făcut cunoscut în lumea boxului, deținând titlul de campion mondial la categoria grea din 1987 până în 1990. Prima dată a câștigat titlul la vârsta de 20 de ani și a devenit astfel cel mai tânăr boxer care a obținut acest titlu.

Pe de altă parte, viața lui personală este plină de controverse. Prima lui soție, Robin Givens, l-a acuzat că a abuzat-o fizic. Fostul boxer a recunoscut acuzațiile.

„Am ciupit-o, așa cum și ea m-a ciupit pe mine. A fost genul acela de relație”, a declarat Mike Tyson în show-ul lui Oprah Winfrey, în anul 2009.

Tyson a mai avut probleme cu legea în trecut. În 1992 a fost condamnat pentru viol și a stat trei ani în închisoare, iar în 1997 a mușcat o parte din urechea lui Evander Holyfield, în timpul unui meci de box.

În anul 1999, sportivul a trecut din nou prin închisoare, după ce a atacat doi motocicliști, iar în 2007 a ajuns în spatele gratiilor pentru posesie de cocaină și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mike Tyson

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter