Oana Tache s-a căsătorit. Cununia a fost oficiată de sora mirelui

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 21 august 2018, 14:03
Oana Tache și iubitul ei, Filip Onescu, s-au căsătorit în acest weekend. Cununia civilă a fost oficiată de sora mirelui. 

Vedeta de televiziune, Oana Tache și bărbatul care i-a cucerit inima, Filip Onescu, au spus DA în fața surorii mirelui, Irina Onescu, care este și primarul comunei Petriș, județul Arad, acolo unde a avut loc ceremonia, informează Libertatea.ro.

oana tache si filip onescu s-au casatorit

Irina Onescu a făcut o postare haioasă pe Facebook, în care apare alături de tinerii căsătoriți, însoțită de un mesaj pentru toți cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare: „Episodul 19 din serialul “Tineri și căsătoriți” – Special edition. Astăzi facem PetriShow, pentru că Oana Tache tocmai ce s-a măriTache cu al meu frate, Filip Onescu! Și da, au zis DA în fața mea! Deci, lume, vi-i prezint oficial pe domnul Onescu și a sa soție, doamna Tache-Onescu!” a scris tânăra, fost producător la MTV.

oana tache, filip si irina onescu

Oana Tache a început munca în televiziune la 5 ani și timp de 25 de ani a trecut dintr-un platou de filmare în altul. A făcut parte din mai multe proiecte, cum ar fi Abracadabra, Școala Vedetelor, Un Film Simplu, Doctori de Mame și Pariu cu Viața, VJ la MTV, reporter ProTV.

Citește și: 

Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, declarații despre relație: „Ştiam că se va ajunge la asta”

Sursă foto: Facebook

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter