Oana, sora Deliei Matache este din nou însărcinată

De Ioana Tătaru, pe

Sora Deliei Matache este din nou însărcinată cu al doilea copil! După ce a devenit mămică de curând, pentru prima oară, Oana a anunţat pe pagina ei de Instagram că va deveni fericita mămică a unui băieţel.

Oana va avea un băieţel

Deși Oana a anunțat că este extrem de fericită că este din nou însărcinată și că bebele are deja 4 luni în burtică, se pare că micuța ei, Jessica, nu este prea încântată de sexul bebelușului.

Entuziasmată de vestea că va deveni din nou mămică, mai ales că sarcina este una avansată, Oana Matache a dorit să împărtășească marea veste și cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. Deși a adus-o pe lume pe micuța Jessie de curând, în luna decembrie a anului trecut, Oana și partenerul ei, Răzvan Miheț și-au dorit și al doilea bebe, de data aceasta un băiețel.

Oana a dezvăluit că micuța ei nu a fost prea încântată de veste, deoarece probabil își dorea o surioară cu care să se joace în viitor.

 

Siiiii sunt foarte fericita sa-mi anunt toti prietenii caaa Jess va avea un fratior!!!“fratior” are 4 luni in burtica si e sanatos si happy! Eu si răzvu suntem foaarte fericiti, mai putin Jessu, care a inceput sa planga foarte tare cand a auzit ca “e baietel” :)) Much much love”, a scris Oana pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi: Oana Matache, sora Deliei, considerată o mamă iresponsabilă. Cum răspunde acuzaţiilor

Sursă: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter