Delia, confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: „Ce micuță ești” / Video

De Oana Savin, pe

Delia Matache a fost confundată pe stradă cu sora ei mai mică, Oana. Artista nu s-a supărat ci, din contră, a fost mulțumită de complimentele pe care le-a primit.

Împătimită a sportului, Delia obișnuiește să iasă la alergat prin parcurile și străzile din București. Astfel că, se întâmplă deseori ca artista să se întâlnească și cu persoane care o recunosc de la televizor.

Delia, confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache

Îndrăgita cântăreață a avut parte de o surpriză când a fost oprită pe stradă de o trecătoare, care a confundat-o cu sora ei mai mică, Oana Matache, cunoscută în mediul online ca Oana Cosânzeana.

Totuși, artista nu s-a supărat, din contră, a părut încântată de complimentele pe care le-a primit. Trecătoarea i-a spus că nu seamănă cu cea pe care o vede la televizor și că arată mult mai bine în realitate.

„Ești sora Deliei?” ”Nu, sunt chiar Delia”. ”Oh, mămicule, dar ce micuță ești, la televizor pari mai mare”. „Știu, par mai grasă și mai urâtă”, a povestit Delia cum a decurs întâlnirea de pe stradă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Televizorul strică, strică oameni, îți strică imaginea. Bine totuși că nu e invers, să pari la televizor mai frumos și când apari să se șocheze lumea. Adică mai bine o surpriză plăcută, decât una neplăcută”, a concluzionat artista într-un InstaStory.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cât câștigă Inna, Loredana Groza și Delia. Ce onorarii au unii dintre cei mai mari artiști din România

Citește și: Oana Matache, supărată pe sora ei: „Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația”

Nu este de mirare că Delia Matache a fost confundată cu sora ei, Oana, care în ultimele săptămâni a intrat în atenția presei, după ce s-a aflat că a divorțat și deja se află într-o altă relație.

Scandalul a luat proporții și din cauza faptului că mama vedetelor, Gina Matache, nu este de acord cu deciziile luate de fiica ei mai mică.

Artista ar vrea să participe la America Express

Delia este o mare împătimită a aventurilor și călătoriilor. Așadar, artista spune că i-ar plăcea foarte mult să participe într-un sezon al emisiunii America Express. Totuși, există un singur impediment, mai ales că producătoarea show-ului, Mona Segall, a încercat să o convingă să ajungă în postura de concurent al emisiunii-concurs.

Citește și: Delia a vorbit, în sfârșit, despre relația Oanei cu Radu Siffredi. „E simplă treaba, nu-ți trebuie traducere”

Chiar și Andreea Bălan a încercat să o convingă să participe la această competiție, dar Delia spune că ar participa doar dacă ar face echipă cu soțul ei, Răzvan. Însă omul de afaceri nu se poate deconecta total de la tehnologie atât de multe săptămâni.

„Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri”, a precizat cântăreața.

Citește și: Delia Matache, despre intervențiile estetice: „Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema” / VIDEO

Totuși, dacă ar ajunge să facă parte din echipele care pleacă în America Express, Delia Matache spune că s-ar descurca în orice situație.

„Nu m-aș stresa, crede-mă. Că dacă aș dormi într-o cutie nu m-aș mai schimba”, a precizat cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Delia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter