Delia, mesaj pentru Maurice Munteanu: „Nu renunț, chiar dacă este blasfemie” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 aprilie 2023, 14:23

Delia este o prezență constantă în mediul online, unde își exprimă părerile și își ține fanii la curent cu activitățile ei zilnice. Artista este o pasionată a sportului și merge zilnic mai mulți kilometri pe jos, timp în care postează și pe Instagram câteva story-uri.

Cântăreața s-a plimbat ieri prin parc, prin ploaie, moment în care a decis să le arate admiratorilor de pe rețeaua de socializare ce încălțăminte a ales pentru această activitate și i-a transmis și un mesaj criticului de modă Maurice Munteanu.

Delia, mesaj pentru Maurice Munteanu: „Prefer să fiu arsă pe rug”

Pentru a putea merge câți mai mulți kilometri Delia are nevoie de o pereche de încălțăminte confortabilă pentru a se asigura că nu va avea probleme cu picioarele mai apoi. Artista a arătat la cameră că poartă o pereche de ghete sport de munte, moment în care i-a transmis și un mesaj lui Maurice Munteanu.

„Să știți, domnule Maurice, că nu renunț la Salomon nici dacă este blasfemie. Prefer să fiu arsă pe rug. Ca eu merg, domnul Maurice, eu merg 30 de kilometri pe zi. Nu sunt un cetățean normal. Am nevoie de încălțăminte profesională pentru mers. Eu merg mai mult decât normal. Vă pup, vă respect, vă iubesc”, i-a spus Delia juratului de la „Bravo, ai stil”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Cât câștigă Inna, Loredana Groza și Delia. Ce onorarii au unii dintre cei mai mari artiști din România

Citește și: Delia, confundată pe stradă cu sora ei, Oana Matache: „Ce micuță ești” / Video

Cum își alege Delia perechile de încălțăminte

De asemenea, cântăreața a dezvăluit că ea are mai multe perechi de încălțăminte pe care nu le poartă și asta din cauză că nu i se par comode.

„Vă spune un om care are toate încălțările. Le am pe toate cumva. Nu știu ce îmi lipsește. Le am, le știu, știu care sunt confortabile și care nu. Nimic nu e confortabil, nimic nu e de mers mult. Nu e o laudă, că sunt penibilă că le am pe toate pentru că nu port aproape nimic din ce am. Am niște fixuri și port aceleași lucruri din nou și din nou. Deci nu flexez, vă zic că ăștia sunt cu adevărat suportabili și cu adevărat friendly cu călcâiul piciorului, cu fluierul piciorului, cu gleznuțele, cu tot. Nu este reclamă și mă și enervează oamenii ăștia de la Salomon că nu fac niște modele mișto pentru femei. Toate modelele mișto sunt de bărbați. Ceea ce mă enervează cumplit”, a explicat Delia.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Delia, decizie radicală la iUmor: „E deja de 10 ani acolo” / Video

Citește și: Delia Matache, despre intervențiile estetice: „Decât să dai banii pe o cremă antirid, mai bine îți rezolvi problema” / VIDEO

Cât costă adisașii pe care artista îi consideră confortabili

Delia este cunoscută pentru ținutele ei extravagante, mai ales că artista nu se uită la bani atunci când vine vorba de modă și confort. Însă, de data aceasta, cântăreața a ales o pereche de încălțăminte în care se simte confortabil și care nu are un preț uriaș, așa cum ne-am aștepta.

Mai exact, o pereche din modelul adidașilor la care Delia nu vrea să renunțe, indiferent de opinia profesionistă în ale modei a lui Maurice Munteanu, costă 454 lei.

Artista spune că a încercat și alte mărci, iar o pereche a purtat-o o zi întreagă, de dimineață până seara și îi amorțise talpa.

„La mine ăsta este semnul, dacă îmi amorțește talpa la un moment dat, e o problemă cu talpa, cu ceva din adidasul respectiv. Nu știu dacă aveți problema asta, la mine apare din când în când, dar doar la încălțările nepotrivite”, le-a mai spus ea urmăritorilor ei de pe Instagram.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum arată adidașii de care Delia nu vrea să se despartă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter