Cum au fost surprinși Oana Matache și Radu Siffredi după ce au încetat să se mai expună public atât de mult

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 15 martie 2023, 17:00

Oana Matache, sora Deliei, și Radu Siffredi sunt de câteva săptămâni în atenția tuturor după ce au decis să-și facă publică relația.

La sfârșitul lunii februarie, Oana Matache a anunțat că se desparte de soțul ei, Răzvan Miheț, cu care are doi copii – Jessie și Bogdan. Cei doi erau căsătoriți din 2017. Sora Deliei, în vârstă de 31 de ani, spunea la momentul respectiv că separarea de soț a fost “firească, fără scandaluri” și totul s-a întâmplat pentru că relația lor devenise toxică.

Oana Matache: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți. (…) Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta. Că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile” – a dezvăluit Oana.

Citeşte şi: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Oana l-a întâlnit pe Radu Siffredi (28 de ani) la o filmare pentru un videoclip și a făcut publică relația lor în urmă cu câteva săptămâni. Decizia Oanei de a divorța a înfuriat-o pe mama ei, Gina Matache, care și-a manifestat, în mediul online, nemulțumirea față de relația fiicei ei cu Radu.

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă!”

Practic, noul cuplu a stârnit un val de reacții negative din partea multora care nu au văzut cu ochi buni legătura dintre ei și nu au vrut să înțeleagă că relația lor este cât se poate de serioasă.

“Începe să devină nasol. Începe să mă roadă. M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show, dacă vreau să merg cu Oana. Nici nu o să le răspund…

Mă întreabă lumea dacă vreau să îmi dau cu părerea despre chestia asta. Let’s not… E o problemă serioasă. Este de c**** ca oamenii să mă judece după aparențe. Nu știți nimic despre mine, nu știți nimic despre finanțele mele, despre felul în care tratez o femeie… De unde știți voi prin ce trece Oana? Ce e mai bine pentru ea, prin ce trebuie să aleagă în viață? Nici măcar doamna Gina Matache nu știe asta!

Citeşte şi: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

Și având în vedere că o femeie cu doi copii, atât de frumoasă precum Oana are încredere să stea cu mine… Cred că știu să tratez o femeie mai bine decât tine, cel din spatele camerei care îmi spui că nu ar trebui să fiu lângă acești doi copii, și că nu sunt în stare să fac asta, și că nu sunt bun pentru o astfel de femeie. Aparent sunt bun. Și sunt mai mult decât credeți voi că sunt” – a transmis Radu în mediul online.

Oana și Radu, împreună să ia masa în oraș

Citeşte şi: Radu Siffredi, iubitul Oanei Matache, are un trecut traumatizant. „La 16 ani mi-am pierdut dantura și aproape viața!”

În ultima săptămână, cei doi nu au mai vorbit atât de mult în mediul online despre relația lor sau despre părerile celorlalți. Dar asta nu înseamnă că s-a schimbat ceva în povestea lor de dragoste. Internauții i-au putut vedea pe cei doi pe Instagram în timp ce se aflau la un bistro.

Vezi în GALERIA FOTO de mai sus imaginile cu cei doi

Pe rețelele de socializare au apărut câteva imagini cu Oana și Radu în timp ce luau masa în oraș. Într-un InstaStory, cei doi apar stând la o masă și făcând un selfie în oglindă, fără să li se vadă capetele. Apoi, apare Oana în același local, îmbrăcată exact ca în fotografia de mai devreme, pozându-se tot în oglindă, în timp ce avea o atitudine serioasă.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter