Oana Matache a divorțat la notar de Răzvan Miheț. Ce se întâmplă cu copiii celor doi

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 11:12

Visul i s-a împlinit! Sora Deliei Matache e o femeie liberă și poate să își trăiască nestingherită relația cu Radu Siffredi, cu care are o legătură de mai bine de un an. Ea a divorțat de soțul ei, Răzvan Miheț, la notar. Evenimentul s-ar fi petrecut în mare secret înainte de Paște.

Custodia celor doi copii este comună, domiciliul este stabilit la mamă, dar tatăl are dreptul să vină și să-i viziteze oricând își dorește, conform Cancan. De altfel, Răzvan Miheț va fi cel care se va ocupa de toate cheltuielile copiilor, Jessie și Bogdan.

Oana a divorțat, Gina Matache nu mai comentează

Gina Matache, care a fost scandalizată de relația fiicei ei cu Radu Siffredi, pe care nu l-a considerat porivit pentru Oana, se abține de la declarații.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele. Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul). Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat artista pentru Cancan.

Citeşte și: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

Oana Matache își vedea căsnicia toxică

Oana Matache a spus că relația cu soțul ei era una toxică și nu a mai putut rămâne în căsnicia care la început părea un vis frumos.

„Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri. Și am mai auzit chestia asta: Băi, dar cum să divorțezi așa, dar ce, te bate? Nu, nu trebuie să mănânci bătaie ca să alegi să nu mai stai într-o relație. Repet, toxicitatea poate să vină din multe părți.

Și da, mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta, că nu e ca și când m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineață: Vreau să mă mut cu doi copii singură. Și e o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile” , spunea ea, în mediul online, la începutul scandalului.

Citeşte și: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

Citeşte și : Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Radu Siffredi, despre relația cu Oana

Radu Siffredi are 28 de ani, este din Galați și a terminat Facultatea de Actorie. Iubitul Oanei este editor video, stramer, influencer și creator de conținut.

Citeşte și: Cum au fost surprinși Oana Matache și Radu Siffredi după ce au încetat să se mai expună public atât de mult

„Mereu mi-am dorit chestia asta, de familie. Și Oana poate să-mi ofere asta. Și ne-am învățat atât de bine unul pe altul. Și ne cunoaștem atât de bine. Și comunicăm atât de bine. Adică, uitați-vă că nici măcar nu găsesc suficiente cuvinte să integrez chestia asta pe care o avem amândoi… Și voi reușiți să minimizați totul la „Ești urât. Nu ești destul de bun pentru Oana Matache”, mărturisea el când a fost condamnat că a distrus o căsnicie.

Gina Matache a luptat pentru fericirea nepoților

Gina Matache și-a exprimat, în repetate rânduri, dezamăgirea că un bărbat ca Radu a ajuns în viața fiicei sale și a distrus tot. La un moment dat, solista spunea că își vede acum nepoții doar când aceștia sunt preluați de fostul ei ginere.

„Nici mie nu îmi place că fac asta, dar copiii cei mici trebuie protejați. E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici, spre binele copiilor. Copiii au un tată exemplu în eleganță, cu principii sănătoase.

Vine freză-n vânt și se duce naiba ce au construit părinții”, a scris Gina Matache pe rețelele sociale, unde unii internauți i-au luat partea, dar alții au criticat-o pentru felul în care gestionează ruptura din familie.

„Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii. Mă doare să o văd cum merge în jos. De aceea am procedat așa. Voiam și alte păreri pentru că mă depășește și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni”, spunea Gina Matache.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter