Oana Matache, supărată pe sora ei: „Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația”

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 03 martie 2023, 10:39

Oana Matache ar fi supărată pe Delia, care nu a susținut-o în decizia de a se separa de soțul ei și de a fi într-o relație cu Radu Siffredi.

Se pare că Delia Matache nu îl place pe noul iubit al surorii sale și preferă să stea departe de acest subiect.

Oana Matache ar fi supărată pe Delia că nu a susținut-o în relația cu Radu Sifredi

Oana Matache, cunoscută ca Oana Cosânzeana pe rețelele de socializare, ar fi foarte supărată pe celebra ei soră pentru că aceasta nu o susține în deciziile pe care le-a luat în viața ei amoroasă.

O sursă apropiată familiei Matache a declarat pentru Cancan că Oana nu prea mai vorbește cu sora ei, care ar fi încercat să o convingă să se împace cu soțul ei.

„Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste. Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana”, a afirmat sursa citată.

Citește și: Cine e Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. „M-au chemat la Capatos, la Xtra Night Show”

Citește și: Gina Matache îl desființează pe noul iubit al fiicei sale, Oana: „Bufonul care merge la palat nu devine rege!”

Mai mult, întreaga familie ar fi supărată pe Oana Cosânzeana, care pare a fi de nerecunoscut.

„Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor. Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, a mai spus sursa.

Oana Cosânzeana nu ar fi divorțat încă de Răzvan Miheț

Gina Matache a dezvăluit că fiica sa cea mică încă nu a divorțat de Răzvan Miheț. Mama Deliei și a Oanei a precizat că a încercat din răsputeri să își convingă fiica să își recupereze familia și să se despartă de Radu Sifredi, însă fără succes.

Citește și: Oana Cosânzeana, sora Deliei: „Am învățat să nu fac greșelile pe care le-a făcut ea”

Citește și: Oana Matache, primele declarații despre divorț: „Mi-a trebuit mult curaj să fac chestia asta”. Sora Deliei și noul ei iubit s-au mutat împreună

„Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească. A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni. Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit”, a afirmat Gina Matache pe Instagram.

Zilele trecute, Oana Matache a confirmat că s-a despărțit de Miheț și că se află într-o relație cu Radu Siffredi.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Oana Cosânzeana.

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter