Oana Roman și Marius Elisei, reuniți de Paște

De Unica.ro, pe

Oana Roman (45 de ani) și Marius Elisei (34 de ani) au divorțat la notar pe 15 februarie 2021, după șapte ani de mariaj. Fostul cuplu are împreună o fiică, Isabela, în vârstă de 7 ani. Recent, vedeta de televiziune a dezvăluit cum își vor petrece sărbătorile de Paște.

Oana Roman și Marius Elisei, reuniți de Paște

În emisiunea Showbiz Report de la Antena Stars, Oana a mărturisit: „Eu de gătit, știi că nu e cazul [de Paște]. O să vină cineva să ne gătească vineri. Apoi sâmbătă este ziua de naștere a unei prietene foarte bune de-a noastră și mergem câteva persoane, familie, puține persoane de tot, să-i spunem «La mulți ani!».

După o să mergem la Înviere, aici la noi aproape. Duminică și luni nu știu încă ce vom face. Nu știu dacă rămân în București, dacă plec. Încă nu ne-am organizat. Și dacă rămân și dacă plec, vreau să rămân relaxată pentru că de când m-am întors din vacanță am avut două săptămâni în care am fost în priză minim 12 ore pe zi.

De Paște e totuși bine să tragi un pic de aer. Să mergi la biserică, să stai cu cei apropiați. (…) Încă n-am stabilit niciun program, dar cu siguranță el [Marius] duminică trebuie să o vadă pe Isa. Nu știu dacă o să ne vedem și sâmbătă. N-am stabilit încă nimic.

Anul trecut eram în izolare, eram închiși în casă. Nu cred că o să fie grele sărbătorile acestea, oricum noi o să ne vedem. Probabil dacă nu sâmbătă, cu siguranță duminică… Eu am norocul că am familia [aproape] și nu mă simt așa singură [după divorț]”.

Vedeta TV a împlinit 45 de ani pe 13 aprilie 2021. Cu ocazia aniversării sale, Oana a călătorit în Egipt alături de fiica ei, Isa.

Ce așteptări are Oana Roman de la viitoarea relație

„Sunt foarte multe așteptări și atunci, dacă va mai fi să fie, va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Isa să fie ok, [deci] să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine.

Citește și:

Oana Roman, despre atacurile ei de panică: „Practic nu mai puteam să trăiesc”

Oana Roman, despre copilăria ei: „Am primit o educație foarte strictă”

Mama Oanei Roman a împlinit 81 de ani. Cum și-a petrecut aniversarea

Cel mai important, la vârsta pe care o am, este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță. Să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate, deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa.

Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet. Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine.

Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza pe ea. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a mai spus vedeta TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter