O știi din telenovele, dar azi e alt om. Și-a schimbat religia, numele și înfățișarea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 07 februarie 2018, 16:58
Pe Maritza Rodriguez ne-o amintim din foarte multe telenovele difuzate în România, în special din rolurile sale negative pe care le-a interpretat cu măiestrie, contrar caracterului și personalității sale din viața reală.

Maritza Rodriguez a jucat în La Revancha (Dragoste și răzbunare), Angel rebelde (Înger rebel), El rostro de Analia (Cealaltă față a Analiei), Doña Barbara, Perro Amor (Jocul seducției), La casa de al lado (Casa de alături), dar și în Accoralada (Destine furate), unde a avut dublu rol.

maritza - actrita telenovele

Ei bine, pe cât de malefică, manipulatoare și provocatoare era în telenovele, pe atât de diferită este în realitate, cel puțin în realitatea prezentă. Spunem asta deoarece Maritza Rodriguez a renunțat la tot ce avea, inclusiv la celebritate, pentru a deveni alt om, cu o altă identitate, complet diferită de cea anterioară.

Hoy a nivel semilla!!! #tubishvat

A post shared by Sarah Mintz (@sarahmintzoficial) on

Maritza Rodriguez, care anul acesta va împlini 43 de ani, s-a născut în Columbia, a locuit în Miami, iar acum face naveta între Mexic și Israel. Pe lângă faptul că a fost o actriță foarte bine cotată, Maritza a fost model, a participat la diferite concursuri de Miss, câștigând chiar și un titlul de Miss Frumusețe în adolescență, și și-a lansat propria linie de produse cosmetice. Din păcate pentru fanii actriței, toate acestea rămân undeva în trecut, iar Maritza Rodriguez nu va mai fi niciodată văzută în ipostaze provocatoare nici în viața reală, dar nici pe micul ecran.

maritza rodriguez - sarah

Schimbarea radicală din viața Maritzei Rodriguez are, însă, o explicație puternică și o rădăcină… spirituală. Aceasta a început în urmă cu șapte ani un intens proces pentru a se converti la iudaismul ortodox, iar acum, iată că a reușit și a făcut-o cu acte în regulă. De ce această radicală alegere? Răspunsul este simplu și, cu siguranță în accepțiunea sa, și corect: iubește un bărbat din altă religie. Soțul său este nimeni altul decât Joshua Mintz, fostul vice-președinte al celebrului trust de media Telemundo, actual președinte al televiziunii Azteca TV, evreu originar din Israel. Maritza Rodriguez s-a căsătorit de trei ori cu acesta, fără, însă, a divorța vreodată. Dacă prima dată au ajuns la altar în 2005, iată că anul trecut, în 2017, a avut loc cea de-a doua ceremonie religioasă, de astă dată într-o religie comună: iudaism.

Nunta 3 - israel

Ceea ce este și mai interesant sunt condițiile pe care noua religie i le impune și pe care aceasta își dorește să le respecte cu strictețe. Maritza Rodriguez nu și-a schimbat doar religia, ci și numele, înfățișarea și cariera. Noul său nume este Sarah Mintz, iar de curând și-a șters toate conturile pe care le avea pe rețelele sociale cu numele său real. Invitată luna trecută într-o emisiune TV pentru a vorbi despre această schimbare majoră din viața sa, actrița a declarat: „Numele meu evreiesc este Sarah. De altfel, eu mă simt mai mult Sarah decât Maritza. I-am cerut Creatorului să mă nasc din nou și în sfârșit îmi trăiesc visul, acela de a fi femeie de casă, casnică, dar și profesoară.” Maritza urmează în prezent cursuri pentru a ajunge life coach, o meserie care, crede artista, o va apropia de oameni și o va împlini cu adevărat.

Maritza Rodriguez (Sarah Mintz) alaturi de gemenii sai

Maritza Rodriguez (Sarah Mintz) alături de gemenii săi

Actrița a declarat de curând că nu va mai juca în telenovele, dar ar putea alege producții cu temă religioasă, deoarece nu mai este dispusă să se sărute cu altcineva în afară de soțul său. Totodată, aceasta poartă perucă, deoarece, conform iudaismului, femeile căsătorite nu au voie să poarte capul descoperit în public și îmbracă haine largi și lungi care să-i acopere corpul pe care cândva și-l expunea cu mândrie în filme și pictoriale sexy. Din păcate, Regina Frumuseții de odinioară s-a transformat într-o femeie, probabil, împlinită, dar fără strălucire.

Transformarea a fost o decizie personală și nicidecum, așa cum am fi tentați să credem, impusă de soțul său, având în vedere că s-a întâmplat abia acum, iar cei doi sunt căsătoriți de peste 12 ani și au împreună doi băieți, pe Yehuda și Akiva, gemeni.

Citește și Ți-l mai amintești pe Mario Cimarro? Este incredibil cum arată la 46 de ani!

Citește și O mai știi pe frumoasa Esmeralda? Cum arată Leticia Calderon la 50 de ani

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter