O prințesă a renunțat la statutul său pentru a se mărita cu un bărbat simplu

De Oana Savin, pe
O prințesă a renunțat la statutul său regal pentru a se putea căsători cu bărbatul visurilor ei, un om simplu, care nu are sânge albastru. Este vorba despre prințesa japoneză Ayako, care a decis să se mărite cu Kei Moriya, care lucrează pentru o firmă de transporturi navale.

Deși se cunosc de mai puțin de un an, cei doi urmează să se logodească oficial pe 12 august pentru ca pe 29 octombrie să se căsătorească la templul Meiji Jingu din Tokyo, relatează CNN.

Cunoștință le-a făcut chiar mama miresei, Prințesa Takamodo, în luna decembrie a anului trecut. Takamodo îi cunoștea pe părinții băiatului de la un ONG local, unde făcea activități de voluntariat. Ea i l-a prezentat în speranța că va fi inspirată de activitățile lui. Totuși, cei doi au descoperit că au mult mai multe lucruri în comun.

Citește și: Ce nu are voie să mănânce Meghan Markle niciodată în public

Legea imperială spune că, odată ce va face schimb de jurăminte cu Kei Moriya, Ayako va fi obligată să părăsească familia imperială. Totuși, ea va primi de la părinți o sumă de circa un milion de dolari.

Ayako nu este prima prințesă care părăsește familia regală japoneză. Anul trecut, verișoara sa, prințesa Mako, a anunțat că se va căsători cu avocatul Kei Komoro. Totuși, cuplul a anunțat între timp că amână nunta până în anul 2020, afirmând că nu sunt pregătiți să facă acest pas.

Citește și: Justin Bieber a uitat-o pe Selena și s-a întors în brațele fostei iubite FOTO

Această lege se aplică doar fetelor din familia regală.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter