Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit la Disneyland. Prima imagine cu inelul de logodnă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 20 februarie 2023, 13:30

Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit. Crerea de căsătorie a avut loc într-un cadru de poveste, la Disneyland. Actrița a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare.

Actrița Rebel Wilson și designerul de modă și bijuterii Ramona Agruma s-au logodit. Actrița în vârstă de 42 de ani a dat vestea cea mare pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat pe contul său de Instagram și câteva imagini surprinse la Disneyland, acolo unde a avut loc cererea în căsătorie.

Rebel Wilson s-a logodit cu Ramona Agruma

Rebel Wilson și Ramona Agruma s-au logodit într-un cadru de poveste, decorat cu două buchete imense de flori și multe petale de trandafiri roz. Cele două au purtat bluze albe, cu dungi roz și o inimă neagră desenată în partea din față. Momentul extrem de romantic a avut loc în apropierea castelului Frumoasa Adormită din Disneyland, care apare pe fundal într-una dintre imagini.

Actrița le-a arătat fanilor săi și inelul de logodnă pe care i l-a oferit iubitei ei. Pentru această ocazie specială, Rebel Wilson a ales o bijuterie din aur alb, cu un diamant mare, alb.

„Noi am spus DA! Mulțumesc @tiffanyandco pentru inelul superb, Bob Iger și echipei incredibile de la Disneyland @disneyweddings pentru că au pus la cale această surpriză magică!”, a scris Rebel Wilson în dreptul imaginilor publicate pe rețelele de socializare.

Citește și: Alexandru Ion, actorul din serialul „Lia”, s-a logodit. Și-a cunoscut iubita pe o aplicație de dating / Exclusiv

Actrița a devenit pentru prima oară mamă în 2022

Rebel Wilson și Ramona Agruma și-au făcut publică relația de iubire în iunie 2022, prin intermediul unei postări în mediul online.

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț, dar, de fapt, eu aveam nevoie de o prințesă. #loveislove”, a scris Rebel Wilson în descrierea fotografiei în care apărea alături de Ramona Agruma.

Citește și: Raluca Cojocaru de la ProFM s-a logodit chiar de Ziua Îndrăgostiților: „Am râs de cei care iau în serios această zi” / Exclusiv

În toamna anului trecut, actrița a devenit mamă pentru prima oară. Fiica ei, Royce Lillian, a fost născută cu ajutorul unei mame surogat, potrivit hollywoodreporter.com.

„Nu pot descrie dragostea pe care i-o port, este cel mai frumos miracol!”, a mărturisit actrița atunci.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter