O mai știi pe Sclava Isaura? Cum arată Lucelia Santos la 61 de ani

De Mădălina Manole, pe
Sclava Isaura a fost prima telenovelă latino-americană transmisă în România, în anul 1992, însă de când a apărut pe piață și până astăzi s-au împlinit 42 de ani. Sclava Isaura a rămas cel mai bine vândut produs de televiziune al tuturor timpurilor, fiind difuzat în toate colțurile lumii, o performanță ce nu a mai fost atinsă și este aproape imposibil de depășit.

Sclava Isaura a fost interpretată excepțional de actrița braziliană Lucelia Santos, care anul acesta a împlinit vârsta de 61 de ani. Lucelia este foarte populară în țara sa de origine și continuă să mențină legătura cu fanii săi prin intermediul rețelelor de socializare.

Sclava isaura- Lucelia santos azi

După ce a renunțat la actorie, în urmă cu aproape 10 ani, aceasta s-a dedicat scrisului, scenariile sale fiind foarte bine primite de public. Însă nu a reușit să se îndepărteze cu totul de televiziune, actrița preferând să stea în spatele camerelor de filmat, în calitate de regizor și producător.

Sclava isaura- Lucelia santos 61 de ani

Dacă în plan profesional s-a bucurat de un real succes, în viața privată actrița care a interpretat-o pe Sclava Isaura nu a avut același noroc. A divorțat de soțul său după doar patru ani de mariaj, iar din 1986 nu s-a mai implicat în nicio relație serioasă, preferând să-și dedice timpul carierei și fiului său, Pedro, astăzi în vârstă de 36 de ani, de asemenea actor foarte bine cotat în Brazilia, care anul trecut a făcut-o bunică. Întrebată despre viața intimă, actrița a punctat că se află în perfect echilibru de când practică budismul și yoga.

Lucelia Santos, 2016

Lucelia Santos, 2016

Nu am putea vorbi despre Sclava Isaura fără să amintim și de personajul principal masculin, Leoncio, rol interpretat de actorul Rubens de Falco.

Sclava isaura- Lucelia santos si Rubens de Falco, Leoncio

Din păcate, anul acesta se împlinesc 10 ani de când actorul a murit, ca urmare a unei insuficiențe cardiace. Avea 76 de ani când a trecut în neființă și ca o ironie, ultimul său rol jucat a fost întocmai Sclava Isaura, însă în versiunea nouă a celebrei telenovele, unde, de această dată, îl juca pe Almeida, tatăl personajului principal masculin.

Citește și – În telenovelă erau tată și fiică, în realitate sunt iubiți. Cum arată astăzi Mel și Lucas din “Clona”

Citește și – O mai ții minte pe Giuliana din telenovela “Terra Nostra”? Iată cât de schimbată este astăzi!

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter