O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) și Monica Gabor (33 de ani) s-au separat în anul 2011, după aproape 5 ani de mariaj. Fosta pereche s-a căsătorit în iulie 2006. Irinel și Monica au împreună o fiică, Irina, în vârstă de 14 ani.

Recent, fostul afacerist a dezvăluit că va scrie o carte în paginile căreia va vorbi și despre fostele sale relații. Irinel Columbeanu a mai format cupluri cu solista Anna Lesko (42 de ani) și cu designerul Romanița Iovan (56 de ani).

Invitat în platoul emisiunii Exclusiv VIP, găzduită de Cristi Brancu (47 de ani), fostul afacerist a oferit mai multe detalii referitoare la cartea la care lucrează în prezent. Întrebat dacă el crede că femeile din viața lui i-au fost alături doar pentru avantaje sale financiare, Irinel a declarat:

O mai iubește Irinel Columbeanu pe Monica Gabor? Ce a declarat recent

„Poate că banii sunt ceea ce atrag cel mai mult. Eu ți-aș răspunde descriindu-mă pe mine, nu reprezint numai banii în ochii celor din jur. Este o persoană foarte inteligentă. (n.r.: Oana, ultima lui iubită). În legătură cu fostele, nu doar banii au fost la mijloc”.

Între anii 2011 și 2012, Irinel și Monica au luptat în instanță pentru custodia fiicei lor. La acea vreme, omul de afaceri a câștigat custodia Irinei. Acum însă, Irina locuiește cu mama ei în SUA, alături de partenerul modelului, Mr. Pink, și de fiul acestuia.

Citește și:

Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an

Alina Pușcaș trage un semnal de alarmă în privința urșilor care se plimbă pe străzi și în curțile oamenilor

Mama Oanei Roman a fost externată din clinica de recuperare. Cum se simte Mioara Roman acum

Întrebat dacă o mai iubește pe Monica, Irinel a continuat: „Probabil, nu știu. Nimic nu e întâmplător în viață”. Despre volumul la care lucrează, fostul afacerist a mai spus:

„Da, este adevărat, este o carte care se inspiră din fapte reale ale vieții mele. În ea o să scriu și o să vorbesc despre viața mea personală. Evident că o să povestesc și despre relațiile pe care le-am avut cu diverse femei celebre sau mai puțin celebre de până acum.

Ideile sunt proprii. Nu mă consult cu nimeni despre ce să scriu sau nu. Până în momentul de față, am scris 50.000 de cuvinte. Nu am stabilit un număr de pagini, o să vedeți la final cum va fi. Plus că nici nu vreau să dezvălui prea multe acum pentru că nu ar mai avea niciun farmec”.

Foto: Libertatea.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter