Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

De Unica.ro, pe

Irinel Columbeanu (64 de ani) a suferit un accident vascular cerebral pe 18 februarie. Zece zile mai târziu, a fost operat. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, Irinel a explicat ce i-a declanșat AVC-ul.

Irinel Columbeanu, prima apariție TV după accidentul vascular cerebral suferit

Irinel a fost sprijinit moral de fosta soție, Monica Gabor (35 de ani), și de fiica lor, Irina Columbeanu (15 ani). Irinel și Monica au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Fiica lor, Irina, locuiește în prezent în SUA cu Monica și cu iubitul ei, Mr. Pink, și cu fiul bărbatului.

„Sincer, cam abandonasem tratamentul, ceea ce nu este deloc bine, dar nu cred că asta a fost cauza”, a spus Irinel Columbeanu, în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Cauza a fost faptul că există niște acumulări de colesterol pe niște pereți interiori ai unor vase de sânge care irigă creierul. Sângele, circulând cu destul de mare viteză, mai smulge niște bucățele din aceste depuneri și blochează, la un moment dat, vasele capilare care irigă o părticică din creier, care nu mai e alimentată cu oxigen din cauza lipsei de flux sanguin. Așa se produce AVC-ul”, a mai explicat.

Fostul milionar a scris o trilogie biografică. Primul volum, „Istoriile unui vehement. Ipocrația”, s-a lansat în decembrie 2021, în timp ce al doilea, „Istoriile unui vehement 2. Apofenia?”, s-a lansat în februarie 2022. Al treilea volum ar urma să se lanseze în primăvara sau în vara anului acesta. De curând, Irinel a primit propunerea de a transforma cărțile într-un joc video.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Era Monica Gabor minoră când ea și Irinel Columbeanu s-au cunoscut? Câți ani are, de fapt, modelul

De cât timp nu și-a mai văzut Irinel Columbeanu fiica?

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

De ce a lipsit Monica Gabor de la lansarea cărții lui Irinel Columbeanu: „Am invitat-o”

Cea de-a doua carte redă întreaga relație dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, dezvăluind în ce an este, de fapt, modelul născut, dar și când, unde și cum s-au cunoscut.

În seara zilei de 13 iulie 2005, Monica se oprise la București în drum spre mare, unde trebuia să ajungă alături de alte modele de la agenția Transilvania Fashion, pentru a face fotografii care să-i servească drept recomandare în proiectele viitoare.

Studioul foto se afla în aceeași clădire din Piața Victoriei unde Irinel își avea birourile. Modelul a fost așteptat în stația microbuzului cu care venise din Bacău de soția lui Matei Miko, patronul agenției de modele Transilvania Fashion.

„Chiar când Ili își strângea lucrurile ca să plece, Matei intră brusc în biroul lui cu Monica, o fată îmbrăcată în blugi și cu o bluză mulată, verde. Era înaltă, brunet-șatenă, cu mâini și picioare lungi, cu ochi mari, negri, și buze cărnoase, roșii. Era nemachiată și parcă un pic jenată. Ili se ridică de la birou și se îndreptă spre ea cu mâna întinsă”, povestește Irinel Columbeanu în a doua carte, potrivit Impact.

Foto: Libertatea.ro; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter