O agenție de fotomodele a declarat-o „plus-size” pe o fostă Miss Universe pentru că aceasta a luat în greutate 1 kilogram

De Mădălina Manole, pe
O agenție de fotomodele a declarat-o „plus-size” pe o fostă Miss Universe pentru că aceasta a luat în greutate 1 kilogram. Este vorba de modelul columbian Paulina Vega, cea care în anul 2014 a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume.

Paulina Vega, în vârstă de 26 de ani, a fost discriminată din cauza greutății sale, iar modelul a rememorat episodul trist din cariera sa printr-o postare, intitulată „De la slabă, la rotunjoară”, pe care a făcut-o pe contul său de Instagram. Întâmplarea s-a petrecut la doar un an jumătate după ce câștigase titlul de Miss Universe, însă frumoasa columbiancă nu s-a lăsat descurajată de situație ci, din contră, a făcut-o să-și schimbe prioritățile și să-și dea seama că înfățișarea ei nu este singurul lucru care contează: „Trecerea de la «slabă» la «rotunjoară» ar fi putut să mă demoralizeze. În schimb, m-a inspirat să mă concentrez pe ceea ce îmi doresc cu adevărat să fac și să-mi trasez propria-mi cale. Dar mai ales, m-a învățat să fiu sinceră cu mine însămi și să nu-i las pe alții să îmi dicteze cum să-mi trăiesc viața”, – a scris Paulina Vega.

Modelul a povestit că avea de trei luni un contract cu o agenție de fotomodele din New York, când reprezentanții acesteia i-au atras atenția că „a luat proporții”. „M-au băgat în ședință și m-au anunțat că nu mă mai consideră un model pentru podium sau pentru apariții editoriale, drept pentru care am fost trecută la categoria «plus size». A fost un moment «Wow». Nu m-am simțit jignită atunci, dar m-a surprins cât de ușor poate fi catalogată «grase». Cine stabilește aceste standarde?”, – a încheiat Paulina Vega.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter