Fosta Miss Marea Britanie, Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a

De Unica.ro, pe

Kirsty Bertarelli (50 de ani), compozitoare și fostă Miss Marea Britanie 1988, a devenit mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, spun jurnaliștii străini, după ce a divorțat în secret de omul de afaceri multimilionar Ernesto Bertarelli (56 de ani).

Kristy, care a compus una dintre piesele de succes ale trupei All Saints, “Blaack coffee”, și Ernesto au fost căsătoriți timp de 21 de ani și au împreună trei copii. Divorțul ar fi avut loc vara aceasta.

„Cu tristețe, Ernesto și Kirsty Bertarelli confirmă că au divorțat. Decizia a fost luată pe cale amiabilă. Nu sunt probleme legate de acest divorț, iar ei își doresc să li se respecte dreptul la intimitatatea familiei în această perioadă”, anunța purtătorul lor de cuvânt, în urmă cu câteva săptămâni, notează Daily Mail.

În urma despărțirii, în conturile lui Kirsty Bertarelli au intrat 350 milioane de lire sterline, cea mai mare sumă primită pentru un divorț în UK. Astfel, Kirsty a devenit mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, care ar avea o avere estimată la 365 milioane de lire sterline, dar și decât superstaruri internaționale precum cântăreții Mick Jagger (310 milioane de lire sterline), Ed Sheeran (220 milioane de lire sterline) sau Adele (140 milioane de lire sterline).

Citeşte şi: Fiica lui Marian Drăgulescu, Beatrice, operată pentru a șasea oară: „Aceasta a fost cea mai grea!”

Citeşte şi: Gimnasta Daniela Sofronie, despre traumele din copilărie: „La antrenamente, mă băteau cu ce prindeau”

Citeşte și: Tudor Chirilă, atac dur la adresa liderilor politici: „Ce ironie a căzut pe România!”

Citeşte şi: Cum se menține Monica Iagăr, la 48 de ani, într-o formă de zile mari

În plus, fostul model a primit și o vilă spectaculoasă în Elveția, estimată la 52 milioane de lire. Kristy deține și o pensiune în stațiunea Gstaad, Elveția, în valoare de 8 milioane de lire.

Kirsty Bertarelli l-a cunoscut pe omul de afaceri Ernesto Bertarelli, la o petrecere în Sardinia, Italia, la scurt timp după ce acesta se despărțise de soția lui de atunci, Louise. Cei doi s-au căsătorit în anul 2000.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter