Nuntă în familia regală britanică! Prinţesa Eugenie s-a căsătorit

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 12 octombrie 2018, 14:38

Nuntă în familia regală britanică! Prinţesa Eugenie s-a căsătorit cu Jake Brooksbank în Windsor, locul în care şi prinţul Harry, vărul lui Eugenie, se căsătorea acum patru luni cu Meghan Markle.

La nunta regală au fost invitate peste o mie de persoane

Aproximativ 1.000 de persoane au fost invitate la nuntă, iar printre acestea se numără: ducesa Kate de Cambridge şi soţul acesteia, prinţul William, ducii Meghan şi Harry de Sussex, top-modelul Cara Delevingne, cântăreţii Ellie Goulding şi Robbie Williams. Nu au lipsit, desigur, prinţul George şi prinţesa Charlotte, mai ales că aceasta a fost şi una dintre domnişoarele de onoare. Un rol pe care l-a îndeplinit şi Theodora, fiica de şase ani a artistului britanic Robbie Williams, Maud Windsor, fiica lordului Freddie Windsor şi a actriţei Sophie Winkleman şi Louis de Givenchy, fiul bancherului francez Olivier de Givenchy.

Petrecerea va avea loc la Royal Lodge, proprietatea prinţului Andrew

Petrecerea va fi organizată în această seară, fiind oferită de tatăl miresei, prinţul Andrew, la Royal Lodge, proprietatea acestuia de pe domeniul Windsor. Nu se cunoaşte numele creatorului de modă care a conceput rochia de mireasă, însă acesta ar putea fi britanic, iar tortul de nuntă este o creaţie a britanicei Sophie Cabot. Potrivit presei internaţionale, costurile evenimentului sunt estimate la 2 milioane de lire sterline!

Citeşte şi: Cum arăta Prinţesa Eugenie în copilărie

Fiica lui Robbie Williams, domnişoară de onoare la nunta prinţesei Eugenie a Marii Britanii 

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter