Noi declarații ale lui Cristi Brancu despre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate. Cât va dura relația celor doi

De Mădălina Manole, pe
Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au reușit să devină cuplul momentului în showbizz-ul autohton și să capteze toată atenția presei, dar și a publicului. Dar, oare, cât va dura această relație deja destul ed controversată? Cât se vor menține pe același val cel doi? Ei bine, Cristi Brancu are răspunsul!

Cristi Brancu a oferit un interviu pentru dcnews.ro în care a abordat mai multe subiecte din sfera mondenă actuală și, printre alte altele, a dorit să puncteze că el nu are nimic de împărțit cu Bianca Drăgușanu, ci doar își expune punctul de vedere:  Trebuie să înțeleagă oricine: eu nu sunt supărat pe Bianca Drăgușanu. De ce aș fi? Nu am avut nimic niciodată de împărțit. Nu-mi stârnește niciun fel de sentiment, nici de simpatie, nici de repulsie. Pentru mine, este egală cu orice personaj despre care vorbesc zilnic la TV. Numai că generația de fete și băieți care populează azi cluburile și care nu vor să muncească – pentru că e “șmecherie” să te descurci și să îți folosești trupul “ca să fie bine” -, lucru admis de oameni precum Cătălin Botezatu, va fi un dezastru pentru viitor. Și de ce există? Pentru că nu am pus la locul cuvenit, noi, ca breaslă, exemplele negative.”

Totodată, întrebat cât timp crede că cei doi voi rezista împreună, prezentatorul TV a avut un răspuns scurt și la obiect: „Nu am idee. Cât va dori Bianca Drăgușanu. Ea deține arsenalul cel mai complex de zăpăcire a unui bărbat, cât poftește ea. Oricum, nu foarte mult. Când Bianca va fi convinsă că poate puncta “decisiv” cu un bărbat care să aibă fizicul lui Slav, firea de “bad boy” a lui Mutu și banii lui Cristi Borcea, Tristan va fi istorie”, – a declarat Cristi Brancu pentru sursa citată.

Bianca Dragusanu si Tristan Tate 1

Întrebat dacă Victor Slav era potrivit pentru Bianca Drăgușanu, Cristi Brancu a spus: „Dacă a existat un om pe lumea asta care să-și ofere sufletul pentru a-i vindeca angoasele Biancăi, acesta e Victor Slav. Să oferi atâta iubire și să primești atât de puțin, ca iubire, ce trist…Sigur, mai există copilul, care e darul suprem…Dar copilul, pentru Bianca, e un “asset”. O investiție în imagine. Și nu, Victor nu e potrivit, pentru că, repet, nu o poate incita mental, cu gesturi de tip dur. Și, să nu uităm, că Bianca a spus-o prin interpuși: ea crede că el nu-și poate permite financiar creșterea acestui copil. Dacă Victor era mai bogat, ei, da, era altceva…”

Citește și – Drama trăită de Laurențiu Reghecampf în prima căsnicie.Fetița lui a murit

Citește și – Cum a reacționat Horia Brenciu când i s-a spus că soția sa este bătrână

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter