Nicoleta Luciu: „Sunt foarte fericită!”

De Libertatea pentru femei, pe

Luna ianuarie a trecut pe nerăsuflate şi recent Nicoleta a încheiat, şi ea, vacanţa. Frumoasa mămică, artistă şi prezentatoare mi-a povestit despre noile sale planuri, despre „năzdrăvăniile” celor 4 micuţi ai ei, despre zvonul mutării în America, dar şi de ce crede în tinereţe fără bătrâneţe.
Te-ai întors din vacanţă. În februarie urmează revenirea şi la activităţi profesionale?
Anul acesta vreau să mă concentrez pe muzică, mai ales că am multe concerte programate în ţară.
Mă bucur că am revenit pe scenă. Reacţia publicului în concerte este incredibilă şi mă încarcă de energie. Îmi doresc ca următoarele piese şi videoclipuri să fie primite cu succes de fani. Mi-am dorit ca lumea să mă cunoască şi prin prisma muzicii.

Serialul „Inimă de ţigan”, în care ai jucat, poate fi revăzut pe postul Acasă TV. Obişnuieşti să te uiţi pe micul ecran la producţiile în care joci?
Până acum nu m-am uitat pentru că filmam în timp ce erau difuzările, dar mă bucur că s-a reluat „Inimă de ţigan”, fiind şi unul dintre proiectele cele mai dragi mie.

Ţi-ai mai dori să interpretezi un personaj ca Roza?
Fiecare rol este unic, are farmecul lui şi ocupă un loc aparte în inima mea. Însă dacă s-ar relua filmarile la „Inimă de ţigan” aş juca din nou cu mult drag. A fost un personaj dificil de interpretat, dramatic, dar ofertant şi foarte frumos.

Pe 2 februarie a fost aniversarea de 15 ani a postului Acasă TV. Se numără printre televiziunile tale favorite sau tu şi micuţii tăi alegeţi desenele animate?
Când sunt acasă şi am timp, mă uit la Acasă TV la „Poveştiri”, iar acum şi la „Inimă de ţigan”. În rest, da, televizoarele sunt deschise pe canalele de desene
animate. (zâmbeşte)

Cât au acum, ca vârstă, Zsolt jr şi mezinii?
Zsolt jr. are 4 ani şi 3 luni, iar Kim, Karoly şi Kevin, 1 an şi 3 luni. Tripleţilor le place să te joci şi să dansezi cu ei, să le arăţi cărţi cu ilustraţii… Zsolt jr. a început deja grădiniţa, iar după program merge la înot. La fiecare sfârşit de săptămână mergem la munte, la schi. I-a plăcut de la bun început să schieze şi este foarte talentat la acest sport.

Lui Zsolt jr. îi place să se joace singur sau şi cu frăţiorii lui?
Zsolt jr. este un copil sociabil, prietenos, activ şi plin de energie. Îşi împarte jucăriile cu frăţiorii lui, le arată cum să se joace cu ele, se uită împreună la desene animate. Lui Zsolt jr. îi place să deseneze şi să facă sport. Anul trecut a învăţat să patineze. Este ascultător, dar şi încăpăţânat, însă când vrea ceva mă întreabă înainte. Din când în când îi chem acasă colegii de la grădiniţă şi prietenii şi dăm petreceri cu confetti, măşti, coifuri şi baloane. Se distrează toţi şi noi odată cu ei.

Cum reuşeşti să fii o mămică dedicată şi să ajungi şi la sala de sport?
Nu las să treacă o zi fără să fac mişcare, măcar câteva exerciţii. Obişnuiesc să urc pe scări, nu cu liftul. Sunt atentă la dietă. Toate trebuie făcute la timpul lor. E bine să ne îngrijm din timp pentru ca anii să treacă frumos peste noi.

Acum, după ce ai slăbit, ce mănânci şi ce program de exerciţii urmezi?

De la 96 kg, la cât ajusesem în timpul celei de-a doua sarcini, în prezent am 53 kg şi sunt mulţumită de greutatea mea. Mi-am făcut un stil de viaţă sănătos, îmi permit să mănânc orice, dar nu fac excese. Merg la înot, la aerobic, la sală. Chiar şi când faci curăţenie sau te joci cu copiii te mişti şi arzi calorii.

S-a vehiculat că te vei muta cu familia în Statele Unite. Este adevărat?
Visul meu din copilărie este să locuiesc în SUA şi poate la un moment dat se va împlini. Dar atâta timp cât îmi este bine în România, nu am de ce să plec.

Comunici mult cu fanii tăi pe Facebook. Popularitatea ta a crescut şi mai mult de când ai prezentat „Vocea României” împreună cu Pavel Bartoş?

Ţin legătura cu fanii mei pe contul Nicoleta Luciu Oficial şi primesc zilnic zeci de mesaje care mă încurajează, mă felicită sau îmi cer sfaturi despre alimentaţie, diete şi sport. În ceea ce priveşte show-ul
„Vocea României”, a fost o etapă nouă, foarte frumoasă. Echipa a fost minunată şi m-am integrat foarte repede.

Te-a încântat, deci, experienţa?
Am avut emoţii, dar au fost constructive. De multă vreme n-am mai avut aşa emoţii, dar m-am simţit minunat în timpul show-ului.

Ce dorinţe ai pentru acest an?
Să am rezultate foarte bune în toate domeniile, atât în plan profesional, cât şi în plan personal. Prefer lucrurile care se întâmplă spontan, în detrimentul activităţilor planificate.

Eşti fericită?
Da! Sunt foarte fericită! În primul rând, datorită copiilor, ei sunt ce am mai frumos pe lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter