Nico a devenit mamă la doar 20 de ani! „A fost un copil foarte iubit”

De Adelina Duinea, pe

La începutul anului acesta, Nico a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. Cu trei decenii în urmă, la doar 20 de ani, artista devenea mamă pentru prima oară.

Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, cântăreața a vorbit despre relația specială pe care o are cu fiica ei Alexandra.

După ce un an din copilăria ei a fost plecată de acasă pentru a pune bazele carierei sale muzicale, Nico și Alexandra au fost nedespărțite.

Nico a devenit mamă la doar 20 de ani! „A fost un copil foarte iubit”

„Ajutorul cel mai mare [în creșterea Alexandrei] a fost mama. Dacă nu era mama, dacă nu erau surorile mele, pentru că m-au ajutat și ele normal, nu știu ce mă făceam.

În perioada aceea, nu aveam scutece, abia mi-am permis să cumpăr scutece. Le spălam și le uscam, pentru că nu existau pamperși și alte cele, dar a fost o perioadă foarte frumoasă. (…) A fost un copil foarte iubit și este în continuare”, a declarat solista.

După revenirea acasă, Nico și Alexandra au fost întotdeauna împreună. „Toată perioada de vară noi cântam la mare și o luam cu mine și perioada cealaltă stăteam 6 luni la munte și mergea cu mine.”

„[Alexandra] este echilibrată. (…) Tare mi-aș fi dorit să fiu și eu ca ea”, a mai spus Nico. „Mie mi-a plăcut să-i ofer tot ceea ce eu n-am avut. Unii părinți spun că asta este o mare problemă pentru că nu am responsabilizat-o.

Mi-o asum. Dar mai bine să fie așa, să fie sănătoasă, să fie lângă mine. Când va fi să plece, va pleca. (…) Ne sfătuim foarte mult și țin cont de părerile ei pentru că este, cum spuneam, o persoană echilibrată.”

Foto: Instagram

Citește și:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că deține o rețea uriașă de proxenetism

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

EXCLUSIV! Interviu cu regizorul britanic Peter Cattaneo: cel mai nou film al său, „Military Wives”, ne arată puterea solidarității feminine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter