Nepoata lui Ferruccio Lamborghini s-a logodit cu un DJ celebru

De Oana Savin, pe
Elettra, nepoata controversată a lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul mașinilor cu același nume, și-a anunțat logodna cu celebrul DJ Afrojack.

Elettra Lamborghini, cunoscută pentru aparițiile sale în numeroase programe de televiziune și pentru trecutul său plin de excese ca „petrecăreață”, pare să fi întâlnit marea dragoste, relatează ABC.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, și DJ Afrojack, cunoscut pentru colaborările cu Madonna și David Guetta, și-au confirmat logodna pe covorul roșu al premiilor MTV Europe Music Awards.

Ulterior evenimentului, Elettra a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini. De asemenea, ea a scris un mesaj prin care își exprimă fericirea: „Sper ca toată lumea să își găsească pe cineva ca el, care mă face să zâmbesc și să mă simt ca o prințesă în fiecare zi. Ești atât de special”.

Cine este Elettra Lamborghini

Elettra s-a născut în mai 1994 la Bologna, Italia, părinții săi fiind Tonino și Luisa Lamborghini. Astfel, ea provind dintr-o familia bogată, fiind nepoata lui Ferruccio Lamborghini, fondatorul Automobili Lamborghini care fabrică faimoasele autoturisme de lux.

DJ Afrojack și Elettra împărtășesc dragostea pentru muzică. Tânăra pare să fi renunțat la reality show-uri pentru a se dedica muzicii. Iar ultimul ei single are milioane de vizualizări pe Youtube.

Vara trecută, nepoata lui Ferruccio Lamrborghini a leșinat din cauza unei infecții stomacale, chiar înainte de apariția într-un program mexican de televiziune.

Din fericire, ea s-a recuperat total și spune că totul a fost provocat de stres și de programul foarte încărcat.

Așadar, ea a decis să își relaxeze agenda.

Citește și: De ce nu mai ține legătura Nicole Kidman cu cei doi copii adoptați: „Acum sunt capabili să ia propriile decizii”

Citește și: Johnny Depp a stat în saună până ce a început să îl afecteze psihic

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter