Cântăreața Adina Butnar și DJ Markus Schulz așteaptă primul lor copil

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 decembrie 2021, 11:28

Cântăreața Adina Butnar (33 ani) și soțul ei, DJ-ul Markus Schulz (46 ani) vor deveni părinți pentru prima dată peste câteva luni. Artista ets însărcinată  în trimestrul al treilea și urmează să aducă pe lume un băiețel, în primăvara lui 2022.

Cei doi au ales să țină sarcina ascunsă până acum, dar recent, Adina a postat pe rețelele de socializare câteva poze cu burtica de gravidă și a dezvăluit care va fi numele bebelușului.

„Decembrie este o lună plină de magie și surprize, așa că suntem nespus de fericiți și încântați să anunțăm în cele din urmă că bebelușul Liam va veni pe lume în martie 2022! Am visat la momentul acesta de ceva timp și eram nerăbdători să împărtășim cu lumea întreagă. Suntem atât de onorați că sufletul lui ne-a ales pe noi ca părinți, ca să-l ghidăm prin această călătorie frumoasă numită viață și abia așteptăm să-l cunoaștem 🥰 ❤️”, a scris Adina, pe pagina sa de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare împreună cu celebrul DJ.

Adina Butnar și Markus Schulz formează un cuplu de mai bine de opt ani. Cei doi s-au cunsocut prin intermediul muzicii, iar povestea lor de dragoste a început după o colaborare muzicală. Adina și Markus s-au căsătorit în 2019 în Ibitza. Artista l-a adus pe Markus în țara sa natală, iar acesta s-a declarat plăcut surprins de frumusețile României.

Citeşte şi: Mirela Popa, fosta soție a lui Bogdan Stelea, s-a căsătorit în Dubai

Citeşte şi: Premierul britanic Boris Johnson a devenit tată pentru a șaptea oară

Citeşte şi: Amna, dezvăluiri șocante: „Eram foarte bolnavă. Nu știam dacă o să mai trăiesc!”

Citeşte şi: Gina Pistol a împlinit 41 de ani! Imagine emoționantă cu prezentatoare TV și cu fiica ei, Josephine Ana

”Lui Markus îi place foarte mult România. Crede că este o țară extraordinar de frumoasă care are de toate. Însă, nu este apreciată îndeajuns de locuitorii ei, care tind să vadă lucrurile negative. Evident cu toții ne dorim autostrăzile gata cât mai repede și sper din sulfet să fie finalizate, că să putem circula între Timișoara și Deva sau Cluj și Deva fără probleme. Spun Deva pentru că acolo locuiesc părinții mei… Mereu m-am bucurat când am aflat că o nouă parte din autostradă a fost finalizată”, spunea artista, în urmă cu câteva luni, potrivit ciao.ro.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter