Neil Young și Daryl Hannah s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete

De Oana Savin, pe
Cântărețul Neil Young și actrița Daryl Hannah s-au căsătorit, weekendul trecut, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în insulele San Juan din California.

Young, în vârstă de 72 de ani și Hannah, de 57 ani, s-au căsătorit într-o mică ceremonie la care au participat doar rude și prieteni apropiați, la bordul iahtului deținut de Neil, au declarat surse apropiate cuplului, citate de La Vanguardia.

Deși niciunul dintre cei doi nu au confirmat evenimentul, administratorul blogului muzicianului a oferit un indiciu, publicând un mesaj de felicitare ce conține inițialele „N&D”.

Citește și: Dakota Johnson a avut nevoie de consiliere psihologică după ce a jucat în filmul „Suspiria“

În momentul în care un utilizator l-a întrebat dacă artiștii s-au căsătorit, el a răspuns: „Numeroși invitați la recepția din Atascadero, California. A fost descrisă ca o petrecere”.

Felicitări pentru Daryl Hannah şi Neil Young pentru căsătoria lor, azi (…) Am aflat despre asta pentru că unul dintre prietenii mei a asistat la ceremonia din Atascadero şi a anunţat pe pagina sa”, a scris chitaristul trupei care îl acompaniază pe Neil Young, pe pagina sa de Facebook.

În ziua ceremoniei, actrița Daryl Hannah a postat o fotografie pe Instagram în care anunța: „Cineva ne urmărește…dragostea și doar dragostea”.

someone’s watching over us…. love & only love

A post shared by Daryl Hannah (@dhlovelife) on

Muzicianul şi actriţa şi-au început relaţia în 2014, după ce Young s-a despărţit de Pegi Young cu care a fost căsătorit timp de 36 de ani. La începutul anului, Daryl Hannah a regizat filmul „Paradox”, în care joacă Neil Young.

Citește și: Un cântăreț celebru a făcut declarații uimitoare: „M-am întâlnit față în față cu Dumnezeu”

Neil Young, născut pe 12 noiembrie 1945, la Toronto, este cântăreţ, chitarist, compozitor şi textier, ale cărui piese se inspiră din stilurile folk, rock şi country. A explorat însă şi alte genuri muzicale, precum blues, muzică electronică şi grunge. Începând cu anul 1969 a lansat, până în prezent, 37 de albume de studio.

A fost recompensat cu mai multe premii Grammy şi Juno. În 1995, a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo, cât şi ca membru al formaţiei Buffalo Springfield, în 1997.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter