A murit Peter Donat, cunoscut din filmele Nașul și Dallas

De Oana Savin, pe
Actorul Peter Donat, cunoscut pentru rolurile sale din filmul „Nașul II” și serialul „Dallas”, a încetat din viață, luni, la vârsta de 90 de ani. Acesta a decedat în urma complicațiilor pe fondul unor forme de diabet, a anunțat soția sa, Maria Donat.

Donat a murit în casa sa din Point Reyes Station, California, relatează Daily Mail.

Acesta este cunoscut pentru aparițiile sale în cele șase episoade din celebrul serial „Dosarele X”, unde l-a interpretat pe William Mulder, tatăl agentului FBI, Fox Mulder.

Citește și: Richard Gere va deveni din nou tată, la vârsta de 69 de ani

De asemenea, Donat a mai jucat în producții de televiziune precum „The FBI”, „The Waltons”, „Hawaii Five-O” și „Murder, She Wrote”.

Peter a mai jucat rolul medicului care l-a tratat pe JR Ewing în serialul Dallas. De asemenea, el a mai apărut în filme de succes precum „Nașul II”, „Războiul Rozelor” și ”The Game”.

Citește și: Casa Regală nu va participa la nunta lui Nicolae Medforth Mills

Peter Donat, pe numele său adevărat Pierre Collingwood Donat”, pe 20 ianuarie 1928, în Kentville, Nova Scotia. El a absolvit Yale School of Drama și a primit raolul Prinţului Leopold în Primul Domn, o dramă britanică. Pentru partitura sa, Donat a primit Premiul Theater World.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter