Motivul pentru care Mihai Trăistariu s-a gândit să doarmă în Gara de Nord: „Alte dăți îmi luam cazare la hotel”

De Unica.ro, pe

Mihai Trăistariu a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre motivul pentru care s-a gândit să doarmă în Gara de Nord atunci când vine în București. Artistul spune că nu din lipsa banilor, ci din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19.

Mihai Trăistariu susține că nu poate să se cazeze la hotel în București pentru că nu este vaccinat împotriva COVID-19 și nu are certificatul verde. Acesta le-a mărturisit fanilor săi că s-a gândit să doarmă în Gara de Nord, iar aceștia s-au arătat extrem de îngrijorați.

Alte dăți îmi luam cazare la hotel, stăteam liniștit, mă trezeam dimineața și mergeam la celelalte emisiuni. Acum, nefiind vaccinat, nu sunt primit în hoteluri și am postat că o să dorm în Gara de Nord. Sau o să dorm în mașină. Am mai dormit în mașină acum 15 ani, știu cum este. Mi-am pus căldură și am dormit așa.

Bineînțeles că au sărit o grămadă de prieteni: hai la mine, a explicat Mihai Trăistariu în cadrul emisiunii Star Magazine, difuzată pe Antena Stars.

Mihai Trăistariu: „Sunt pe linia de plutire”

Citește și: Motivul pentru care Cristina Cioran a anulat botezul fetiței sale

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Zarug, despre relația de iubire tumultuoasă cu un chinez: „Era cu bătut la trei noaptea în ușă, cu pumni și picioare”

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Solistul a dezvăluit că s-a întors totuși la Constanța, de dragul pisicilor lui. Acesta a mai spus că deși nu are o situație financiară foarte bună, reușește să se descurce.

Deci situația a luat-o razna, dar m-am decis să mă sacrific și o să mă întorc acasă la noapte. Pe la 1 ajung înapoi în Constanța. Am și pisici, trebuie să le dau mâncare. Am pisicii aștia care îmi mănâncă zilele și trebuie să fiu zilnic lângă ei, vreau să știu că sunt bine.

Sunt pe linia de plutire, am strâns în vară din turism vreo 20.000 de euro și îi țin deoparte. Am împărțit pe luni, câte 100 de milioane pe lună. Rata mea e 7000 de lei, iar 3000 de cheltuială, a mărturisit el, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter