Mihai Trăistariu, implicat într-un accident rutier: „Mergeam la o emisiune”

De Unica.ro, pe

Mihai Trăistariu le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că în această dimineață a fost implicat într-un accident rutier, pe o stradă din București.

Mihai Trăstariu a fost implicat într-un accident rutier în această dimineață, în jurul orei 08:00. Artistul mergea la o emisiune, așa cum a dezvăluit pe pagina lui de Facebook. Din fericire, acesta nu a fost rănit, dar mașina sa a fost avariată.

Azi dimineață la 8.00 am făcut accident cu mașina. Prin București. Un taxi a intrat în mine din lateral. Mergeam la o emisiune și tocmai ieri vorbeam cu un amic că-mi plătesc asigurarea Casco degeaba… că de 15 ani n-am mai avut niciun incident. Ca să vedeți cum e Universul ăsta: ce gândești… aia primești… Știți voi… legea atracției etc. Bine că sunt bine. Fierul se repară, a spus Mihai Trăistariu.

Artistul a publicat și câteva imagini cu mașina lovită la aripa din spate, de pe partea stângă.

Citește și: Bebelușul Ecaterinei Ladin, celebra Dalida din „Las Fierbinți”, a avut fractură de femur: „Din neatenția mea…”

Casa de modă Givenchy, aspru criticată din cauza unui colier. Cum arată accesoriul

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

ADDA, despre starea ei de sănătate: „Nu îmi mai simt partea stângă din față și piciorul stâng”

Mihai Trăistariu, dezvăluiri șocante despre familia sa

Recent, Mihai Trăistariu a dezvăluit că nepoata lui este dispărută de doi ani. Tânăra, în vârstă de 30 de ani, era stabilită în Statele Unite ale Americii iar, după divorțul de soțul ei, nu a mai putut fi contactată.

Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole, a spus Mihai Trăistariu.

Totodată, solistul a vorbit despre copilăria sa marcată de violențele tatălui.

Copilăria mea a fost fericită într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția, a povestit artistul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter