Ce spune Mihai Trăistariu despre WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

De Unica.ro, pe

Joi, 12 mai, cântărețul WRS, pe numele real Andrei Ionuț Ursu, va reprezenta România în semifinala Eurovision 2022 cu piesa “Llamame”. Marea finală va avea loc sâmbătă, 14 mai, urmând să fie difuzată în direct de TVR. La această semifinală vor mai participa artiști din Finlanda, Israel, Serbia, Azerbaidjan, Georgia, Malta, San Marino, Australia, Cipru, Irlanda, Macedonia de Nord, Estonia, Polonia, Muntenegru, Belgia, Suedia și Cehia.

Mihai Trăistariu, câștigătorul Eurovision 2006, și-a spus punctul de vedere cu privire la concursul din acest an. Trăistariu are o părere bună despre reprezentantul României de la Eurovision 2022 și spune că piesa pe care a pregătit-o i se pare captivantă. Cu toate acestea, fostul component al trupei Valahia a criticat modul în care WRS a cântat la repetiții, spunând că piesa lui s-a auzit ca un “miorlăit continuu”.

Citeşte şi: WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022, probleme chiar înainte de semifinală. Ce a pățit cântărețul

O să râdeți, dar această finală mi-a plăcut extrem de mult. Chiar foarte mult față de semifinala nereușită. Așa da! Să le luăm pe rând … 7 recitaluri străine e o mare realizare. Spectacolul în sine a fost de senzație. Cel puțin 4-5 concurenți de-ai noștri din seara asta sunt peste cele 7 recitaluri.

Wrs – în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el  – a transmis Mihai Trăistariu, în mediul online, despre cel care ne va reprezenta în finala Eurovision România 2022.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter