Mihai Trăistariu, despre Antonia: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

De Unica.ro, pe

Invitat în podcastul „Aproximativ discuții”, găzduit de Gojira, Mihai Trăistariu a vorbit, printre multe altele, și despre Antonia, în contextul succesului unei cariere muzicale. Potrivit lui, „sexul vinde în showbiz”.

Mihai Trăistariu, despre Antonia: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

În 2006, Mihai Trăistariu s-a clasat pe locul 4 la Eurovision, cu piesa „Tornero”, care ulterior a fost difuzată la radio în peste 30 de țări.

„Am cântări tot timpul. Dar m-am plictisit. Încă îmi doresc să câștig Eurovision, să mă lansez internațional. Cu banii stau bine. Am o școală de muzică și niște apartamente la malul mării. Am încercat de toate, am avut și firmă de taxi, și un market, și un salon de înfrumusețare. Dar le-am închis după un an. Am zis să-mi fac o situație, de-aia trag de un business, două. Concertele mi-au adus bani și difuzările radio”, a declarat solistul.

Ulterior, Mihai a mărturisit că el crede că succesul Antoniei se datorează frumuseții sale, nu talentului. „Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine, nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel…”, a declarat.

„Sexul vinde în showbiz. De-aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De-aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa, iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: EXCLUSIV. Cum i-a cunoscut Antonia pe părinții lui Alex Velea și ce relație are cu ei

Citește și: EXCLUSIV. De ce își poartă soțul Andreei Berecleanu verigheta la gât

Citește și: EXCLUSIV. Irina Rimes, experiență „funny, dar și înfricoșătoare” cu un fan: „Chiar la ușa casei mele”

Mihai Trăistariu s-a lansat în anul 1998, în trupa „Valahia”. În 2009, 11 ani mai târziu, se lansa și Antonia, cu piesa „Roses on Fire”.

Pentru un concert, tariful lui Mihai este de 1.500 de euro, în timp ce al Antoniei este de 3.000 în cluburi și de 5.500 la petrecerile corporatiste, pentru 40 de minute. La costul Antoniei de adaugă și TVA, plus cazare la hotel de patru stele, pentru echipa ei, formată din 13 persoane, la concertele desfășurate în afara Bucureștiului. „Ține la preț, negociază, are trei copii, are nevoie de bani”, declara o sursă pentru Playtech, în octombrie 2021.

Foto: Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter