Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 februarie 2022, 10:29

Invitat în emisiunea „La Măruță”, Mihai Trăistariu (42 de ani) a dezvăluit că nepoata lui este dispărută de doi ani. Tânăra era stabilită în Statele Unite ale Americii iar, după divorțul de soțul ei, nu a mai putut fi contactată. Totodată, solistul a vorbit despre copilăria sa marcată de violențele tatălui.

Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu i-a dispărut fata. O fată mare, de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani. Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”, a declarat Mihai Trăistariu, în emisiunea „La Măruță”.

Nepoata artistului a studiat în Germania de unde s-a mutat apoi în Statele Unite ale Americii, unde s-a și căsătorit. Ulterior, tânăra și soțul ei au divorțat. Din acel moment, familia nu a mai putut să o contacteze.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Este nepoata mea, pe care am crescut-o, făceam integrale cu ea. Îi dăm semne pe What’s App… nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a completat Mihai Trăistariu.

Cântărețul a povestit că a avut o copilărie dificilă. Tatăl artistului era violent atât cu soția lui, cât și cu solistul și cu frații săi. „Copilăria mea a fost fericită într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția”, a povestit artistul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Trăistariu și iubita lui s-au despărțit. Ce rol a avut Dorian Popa în destrămarea relației

Laurențiu Reghecampf, despre fosta relație dintre iubita lui și Kamara: „Eu nu am nicio problemă”

EXCLUSIV. Soliștii trupei 3 SUD EST, despre primii ani de carieră: „Am prins vremuri mai grele”

Problemele dintre părinții solistului ar fi apărut după ce mama lui a aflat că era înșelată. S-ar fi întors mai devreme dintr-o vacanță cu cei mici la mare, moment în care și-a găsit soțul acasă cu altă femeie. Mihai Trăistariu și-a pierdut tatăl la vârsta de doar 17 ani.

Artistul a admis că nu a plâns și că, din contră, s-a bucurat că mama lui nu mai suferea. „Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat, că mama a scăpat de chin”, a mai spus cântărețul.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter