Mihai Trăistariu vrea să-și cloneze mama: „A murit, dar am păstrat un smoc din părul ei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 12:56

Mihai Trăistariu (41 de ani) a apărut în presa mondenă cu fel de fel de declarații neașteptate legate de adolescența lui. Artistul a spus că tatăl său avea un comportament violent, iar el a fost martorul scandalurilor repetate din familia sa.

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la două-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui. Mai mult pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus – “Să te mănânce cancerul, să îți iasă ochii!”. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerala și să îl ducem la fereastra să vada marea. Și noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit artistul, acum ceva timp, în emisiunea „Happy Hour”.

Acum, Mihai Trăistariu a atras din nou atenția publicațiilor mondene după ce a spus că și-ar dori să-și cloneze mama. Ființa care i-a dat viață solistului a murit în 2006, dar Mihai spune că a păstrat “un smoc” din părul mamei și are de gând să o cloneze.

Citeşte şi: Fratele lui Mihai Trăistariu i-a incendiat artistului bucătăria

Citeşte şi: Psihiatru, despre live-ul controversat al lui George Burcea: „Când ești un pic frustrat, faci ca orice narcisist”

Citeşte şi: Viorel Șipoș de la 3 Sud Est a devenit tată pentru a doua oară

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

„Am avut o legătură foarte strânsă cu mama mea. Ea a și cântat în tinerețe, eu i-am moștenit și glasul și chipul. În 2006, chiar la o zi după Eurovision, ea s-a stins din viață, dar cu o lună înainte am avut o discuție cu ea și i-am spus că vreau să o clonez. Chiar dacă a fost sub formă de glumă, eu am păstrat acel smoc de păr, îl am și acum într-o carte. Momentan nu e posibilă clonarea și nici nu e legală”, a povestit Mihai Trăistariu în emisiunea Star Magazin.

Mihai Trăistariu are același plan și pentru pisicile lui pe care le adoră.

„Și cu pisicile o să fac la fel. Am niște pisici și am aceeași idee pentru că sunt foarte atașat de ele. Eu am speranța că am să pot să-mi clonez mama”, a adăugat artistul.

Trăistariu și-a pierdut și tatăl, pe cînd artistul avea 17 ani.

”Părinții s-au stins din viață încă de când eram mai mic, tata când aveam 17 ani, iar mama la două zile după Eurovision, în 2006, am simțit mereu lipsa lor, noi suntem patru frați, ne avem unii pe alții, ne motivăm și ne susținem, dar mama și tata înseamnă deja altceva. Mie îmi e dor de sprijinul mamei, de alintările, îmbrățișările ei”, a a spus Mihai, în urmă cu câteva luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter