Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu se căsătorește cu Felix Baumgartner

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 20:15

Mihaela Rădulescu și austriacul Felix Baumgarter trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, însă cei doi nu și-au planuri de căsătorie. Vedeta a povestit de ce nu se gândește să ajungă din nou în fața altarului.

Chiar dacă se iubesc și sunt extrem de fericiți împreună, Mihaela Rădulescu și celebrul parașutist Felix Baumgarter nu s-au gândit să-și oficializeze relația. După trei căsnicii eșuate, vedeta a mărturisit că se teme de astfel de decizii.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu se căsătorește cu Felix Baumgartner

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr!

Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu la Pro TV, potrivit Libertatea.ro.

Mihaela Rădulescu a părăsit România în urmă cu 15 ani și s-a mutat la Monte Carlo, împreună cu fiul ei, Ayan. Acum, fosta prezentatoare de televiziune locuiește cu partenerul ei de viață într-o vilă din Monaco.

Aceasta a mai fost căsătorită de trei ori. În 1989 s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu, însă mariajul lor a durat doar câteva luni. În 1997 s-a căsătorit cu Ștefan Bănică, dar în 1999 au divorțat.

În 2004, vedeta a pășit din nou în fața ofițerului de stare civilă, de data aceasta la brațul omului de afaceri Elan Schwartzenberg. În 2008, mariajul lor s-a încheiat, însă au împreună un fiu, Ayan, care acum are vârsta de 17 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter