Cum arată mama Mihaelei Rădulescu – are același zâmbet fermecător ca fiica ei

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute figuri mediatice din România, însă puțini oameni știu cum arată mama ei.

Mihaela Rădulescu a devenit cunoscută în România cu peste un deceniu în urmă. Ea a cucerit inimile oamenilor atât prin rolul de prezentatoare TV și jurat în concursuri de talent, cât și prin campaniile umanitare în care s-a implicat. A fost, totodată, implicată în mai multe relații controversate, printre care și cea cu Ștefan Bănică Junior. După ce a divorțat de tatăl fiului ei, vedeta a părăsit țara natală.

Deși Mihaela Rădulescu este cunoscută de o mulțime de români, puțini știu cum arată femeia care i-a dat viață și a crescut-o, Marilena Țiganu. Vedeta a preferat să o țină pe mama sa departe de ochii lumii și de lumina reflectoarelor. Mama ei i-a fost adeseori sprijin moral. Tatăl Mihaelei s-a stins din viață acum mai mulți ani, dar mama ei i-a rămas aproape.

Într-un podcast, Mihaela Rădulescu a povestit despre cum mama ei s-a mutat o perioadă pe Coasta de Azur, pentru a o ajuta în creșterea fiului ei, Ayan. Bunica lui Ayan a fost profesoară de limba română, calitățile ei de dascăl fiind foarte utile în creșterea băiatului. Când acesta din urmă a mai crescut, Marilena Țiganu s-a întors înapoi în România, unde le are alături pe prietenele ei.

Citește și: Vloggerul Selly și-a dat seama de ce nu a mers propria emisiune tv: „O greșeală enormă din partea mea!”

Citește și: Teo Trandafir, despre iubitul care i-a furat primul sărut: „A fost atât de frumos, atât de cumva!”

Citește și: Andreea Ibacka, mărturisiri despre adolescența sa: „Fructul oprit era tare ispititor”

Citește și: Brianna Caradja, despre perioada în care avea o relație cu Irinel Columbeanu: „Era un bărbat viril. Cu mine putea!”

„După ce a murit tata am ținut-o pe mama mai mult lângă mine, am simțit eu că are nevoie”, a spus Mihaela Rădulescu, potrivit redactia.ro. „Am căutat tot felul de motive să stea cu noi la Monaco, să ne gătească, etc. Acum s-a întors în România unde le are alături pe prietenele ei”.

Băiatul Mihaelei Rădulescu are 17 ani și are o relație foarte bună cu mama lui. El urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo și plănuiește să meargă la o facultate de prestigiu când va termina.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA. „E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată.Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter