Cu cât și-a vândut Dani Oțil celebra garsonieră în care a stat cu Mihaela Rădulescu

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 februarie 2022, 15:34

La sfârșitul lunii ianuarie, Dani Oțil anunța că și-a scos la vânzare garsoniera în care a locuit cu Mihaela Rădulescu în timpul relației lor (2008 – 2014).

Ei bine, celebra garsonieră e de vânzare. Am postat-o într-un singur loc, la prietenii mei (n.r. – agenție imobiliară).  Ei au făcut acolo niște poze atât de faine și prezentarea e atât de faină, încât, sincer, nu mai vreu să dau garsoniera. Dar o să o dau. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și… (n.r. – aici a ridicat din sprâncene zâmbind), ei bine da. A scris istorie garsoniera aceasta. Dar are pereții încă încărcați, sunt  convins – a transmis,  la momentul respectiv, Dani Oțil într-un InstaStory.

Dani Oțil a cerut 46.500 de euro pe locuință, dar a reușit să o vândă cu 46.000 de euro. Matinalul de la Antena 1 ar fi semnat contractul de vânzare vineri, 18 februarie, ptrivit cancan.ro.

Garsoniera se află în zona Vitan – Bârzești, din București și a fost pusă în vânzare complet utilată și mobilată. Locuința are o bucătărie utilată, în dreptul căreia se află o canapea joasă. Baia este dotată cu un duș și o cadă mică. În locuință mai sunt și câteva dulapuri de depozitare, o comodă, un televizor și patul matrimonial în care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au dormit.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Soliștii trupei 3 SUD EST, despre primii ani de carieră: „Am prins vremuri mai grele”

Citeşte şi: Angelina Jolie, dată în judecată de Brad Pitt pentru vânzarea unor domenii viticole fără voia lui

Citeşte şi: Oana Roman, depre comentariile răutăcioase pe care Isabela le face în public: „A vrut să se răzbune pe mine!”

Citeşte şi: Ritualul Deliei pentru un ten impecabil și un păr superb. Artista nu folosește tratamente de lux

Va propun spre vânzare o garsonieră cochetă situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii. În imediată apropiere se regăsesc următoarele : Supermarket La Cocoș, Brico Depot Vitan, Stație STB, Farmacii, Kaufland, Auchan , Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu etc. Garsonieră se vinde complet mobilată și utilată.Această se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuu-rile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște departe de gălăgie – era anunțul oficial de vânzare al garsonierei, făcut de agenția imobiliară.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter