Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cum se menține vedeta într-o formă fizică de excepție

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 august 2022, 12:15

Mihaela Rădulescu se numără printre vedetele care par să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe. Vedeta a împlinit pe 3 august  vârsta de 53 de ani, dar nu-și arată vârsta, ea reușind să se mențină într-o formă fizică excelentă.

Mihalea Rădulescu este adepta intervențiilor estetice, iar de-a lungul anilor a apelat la diverse proceduri de înfrumusețare de care nu se ferește să vorbească. Pe lângă toate acestea, vedeta are și un stil de viață sănătos și disciplinat, nu consumă alcool și practică frecvent sport.

„Vreau să îmbătrânesc ca tine”, „Superbă”, „Incredibil cât de mișto ești”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani la o postare a vedetei în costum de baie.

Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că și-a făcut implanturi mamare, o operație de rinoplastie, a spus că și-a făcut microlifting chirurgical și injecții cu botox în ten și buze.

Le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare. Cui m-a întrebat, i-am explicat. (…) Eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef – spunea Mihaela,  în vara anului 2021, pentru Click!.

Prezentatoarea s-a declarat în urmă cu câteva luni fana unei procedure de lifting facial care o ajută să-și atenueze ridurile.

Există un delay pe care poți să-l mai dai, mai ales în meseria noastră, și atunci e clar că există o combinație de lucruri. Uite, eu ador să fac chestii nechirurgicale, proceduri semi-chirurgicale. El (n.r. – doctorul) face un lifting după care eu sunt topită. Este un lifting făcut cu niște fire, frumos tare! Și care, într-adevăr, îți mai atenuează din riduri. Dintr-un om așa mai obosit, cum suntem toate după o vârstă, că așa îți arată fața, practic acest lifting îți înseninează toată fața – povestea vedeta, pentru cancan.ro.

Citeşte şi: Alexandra Ungureanu, despre cea mai mare dramă a vieții ei: „Cancerul mi-a dat angoase legate de moarte!”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Citeşte şi: Cum a convins-o un mare actor de la Hollywood pe Loredana Groza să nu își pună silicoane. „Mi-a rămas întipărită chestia asta!”

În plus, Mihaela Rădulescu a mai dezvăluit că își face și tratamente intravenoase cu nutrienți.

Eu îmi fac foarte des tratamente intravenoase. Eu nu-mi pun pe față nu știu ce creme cu retinol. După părerea mea, cremele cu nu știu ce colagen și vitamine, puse pe față, nu-mi fac nimic. Dar tot ce-ți pui în venă, intră mult mai repede în sistem și rezolvă. Îmi fac supradoză de vitamina C, de magneziu, de calciu, de fier, dar mi le fac regulat.

Adică eu nu stau să mănânc trei kilograme de mere. Mănânc mere, mănânc legume, fructe, dar mă duc și bag și câte o vitamină. Vitaminele astea intravenoase au avantajul că se văd la față, se văd la păr, îți dau o strălucire pe care nu prea ai de unde să o ai din altă parte – a adăugat ea.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter