Dani Oțil își vinde celebra garsonieră în care a locuit cu Mihaela Rădulescu: „Încă mai are pereții încărcați”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 ianuarie 2022, 12:40

Dani Oțil a decis să scoată la vânzare garsoniera din București. Prezentatorul de la Antena 1 a anunțat în mediul online că își vinde “celebra garsonieră”. Este denumită “celebră” pentru că, preț de câțiva ani, acolo a locuit el cu Mihaela Rădulescu, în timpul relației lor. Acum că fiecare are viața lui și Dani și-a luat o locuință mai spațioasă pentru a-și crește copilul, a decis să scape de acel imobil și să-l vândă oricui este interesat.

Ei bine, celebra garsonieră e de vânzare. Am postat-o într-un singur loc, la prietenii mei (n.r. – agenție imobiliară).  Ei au făcut acolo niște poze atât de faine și prezentarea e atât de faină, încât, sincer, nu mai vreu să dau garsoniera. Dar o să o dau. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și… (n.r. – aici a ridicat din sprâncene zâmbind), ei bine da. A scris istorie garsoniera aceasta. Dar are pereții încă încărcați, sunt  convins – a transmis Dani Oțil într-un InstaStory.

Garsoniera este în zona Vitan, din București și matinalul de la Antena 1 cere pe ea 46.500 de euro. Locuința are o bucătărie utilată, în dreptul căreia se află o canapea joasă. În baie este un duș și o cadă mică. De asemenea, acolo mai există și câteva dulapuri de depozitare, o comodă, un televizor și celebrul pat în care Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au dormit, pe vremea când formau un cuplu (2008 – 2014).

Citeşte şi: Cum o poreclesc apropiații pe Andreea Bănică: „E mai greu să le explic copiilor…”

Citeşte şi: Maria Constantin, despre cum a curtat-o Dan Bittman: „Să zic, să nu zic?”

Citeşte şi: Gina Pistol a slăbit 2 kg în doar câteva zile. Cu cine se antrenează vedeta

Citeşte şi: Emilian, de la „Căsătoriți pe nevăzute”, are o iubită nouă. Cine i-a furat inima

Va propun spre vânzare o garsonieră cochetă situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii. În imediată apropiere se regăsesc următoarele : Supermarket La Cocoș, Brico Depot Vitan, Stație STB, Farmacii, Kaufland, Auchan , Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Ioan, Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu etc. Garsonieră se vinde complet mobilată și utilată.Această se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuu-rile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște departe de gălăgie – este anunțul de vânzare al garsonierei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter