De ce nu a vrut Dani Oțil să păstreze garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu pentru fiul său

De Unica.ro, pe

În ediția de luni, 21 februarie, a emisiunii “Neața cu Răzvan și Dani”, Dani Oțil a făcut o serie de declarații cu privire la ce l-a determinat să vândă garsoniera în care a locuit cu Mihaela Rădulescu în timpul relației lor. Spre uimirea tututor celor din platou, vedeta de la Antena 1 a spus că nu a vrut să păstreze casa pentru fiul său pentru că nici el nu a primit o locuință de la părinții lui când a venit prima dată în București și a fost nevoit să se descurce singur. Oțil spune că vrea ca fiul său să ajungă să fie independent financiar pe cont propriu, la fel cum a făcut și el în tinerețe.

După 12 ani de plată la bancă, am descoperit că mai am tot atât. Am vândut garsoniera, am pre-vândut-o de fapt, mai am de adus trei acte. Fericita posesoare este o familie din Focșani, pentru viitorul copilul care vine la facultate. Mi se pare foarte tare, dacă ai mei făceau asta… Nu am păstrat garsoniera din cauza “la sărăcie”.

De ce nu am păstrat-o pentru fiu-meu? Pentru că eu vreau pe fiu-meu să îl las așa cum m-au lăsat ai mei… Când am venit la București, era să pierdem și ultimul tren. A urcat el, (n.r. – Răzvan) și eu aveam costumele și demo-urile de prezentare.

Mi-am dat seama ca nu o să mai pot prinde trenul și el mi-a zis să-i dau costumele. Până la urmă, am prins trenul. Dacă rămâneam la Timișoara, probabil acum eram vreun director de ceva… acum, aici sunt a șaptea spiță – a spus matinalul de la Anena 1.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă sora lui Emil Rengle

Citeşte şi: Costi Ioniță, prima reacție după scandalul de la Eurovision: „Poate fi o conspirație. E ciudat!”

Citeşte şi: Nepoata lui Mihai Trăistariu, dispărută de doi ani

Citeşte şi: Celia, noi provocări după nașterea celui de-al doilea copil: „O altă etapă extrem de dificilă”

Cu cât și-a vândut Dani Oțil celebra garsonieră în care a stat cu Mihaela Rădulescu

În urmă cu câteva săptămâni, Dani Oțil și-a scos la vânzare garsoniera în care a locuit cu Mihaela Rădulescu în timpul relației lor (2008 – 2014). Vedeta de la Antena 1 a făcut anunțul în mediul online:

Ei bine, celebra garsonieră e de vânzare. Am postat-o într-un singur loc, la prietenii mei (n.r. – agenție imobiliară).  Ei au făcut acolo niște poze atât de faine și prezentarea e atât de faină, încât, sincer, nu mai vreu să dau garsoniera. Dar o să o dau. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și… (n.r. – aici a ridicat din sprâncene zâmbind), ei bine da. A scris istorie garsoniera aceasta. Dar are pereții încă încărcați, sunt  convins – a transmis,  la momentul respectiv, Dani Oțil într-un InstaStory.

Vineri, 18 februarie, Oțil reușit să vândă locuința pentru 46.000 de euro, cu 500 de euro mai puțin decât ceruse inițial.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter