Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 august 2022, 14:08

Maurice Munteanu a făcut noi declarații despre conflictul din 2015 dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay.

Maurice Munteanu, noi declarații despre conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei nații cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternității, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Și am să te întreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălțimea balconului tău închiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?”, scria Maurice Munteanu în urmă cu 7 ani pe blogul său, după declarațiile prezentatoarei TV.

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu, ca om, ca jurnalist, să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a explicat Maurice Munteanu, în emisiunea „Fiță cu Adită”

„Și pe mine, Mihaela, mă deranjează teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D? Te-ai întrebat, vreodată, ce va spune băiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?”, mai scria Maurice pe blogul său.

Totodată, stilistul a numit-o pe Mihaela Rădulescu „cea mai mare dezamăgire” a lui. „Dintr-o femeie puternică și cu un potențial incontestabil, te-ai transformat într-o unealtă media. Într-un clovn”, a mai scris juratul „Bravo, ai stil!” atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

Citește și: Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu la începutul carierei

Mihaela Rădulescu, despre comunitatea gay: „Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim așa”

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei și-ar face treaba între patru pereți, fără să mai și afișeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată și de neînțeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minorități să fie respectate în egală măsura cu drepturile unei majorități”, scria Mihaela Rădulescu în 2015, pe blogul personal.

„Să nu-mi spuneți că, în calitate de părinți de băieți, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puțin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educației pe care i-ați oferit-o și să nu-mi spuneți că vă bazați mai mult pe deschiderea minții, decât pe încărcarea ei cu o morală anume, solidă și dreaptă”, a continuat.

„Sunteți oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim așa – dar, dacă vă asumați «diferența», faceți-o cu eleganță, discreție, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor și în fardurile lor. Nu ne agresați vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorități, ci respectați și voi drepturile copiilor noștri de a crește normal și de alege…drept”, a completat.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alături de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani). Din anul 2014, prezentatoarea formează un cuplu cu sportivul austriac Felix Baumgartner (53 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter