Ce o leagă pe Mihaela Rădulescu de Ucraina: „Avem toți cu ce… și un «de ce» să ajutăm”

De Unica.ro, pe

Mihaela Rădulescu (52 de ani) este profund legată de Ucraina, motiv pentru care s-a alăturat eforturilor de ajutorare a refugiaților ucraineni veniți în țara noastră. Rusia a invadat Ucraina pe trei fronturi în dimineața zilei de 24 februarie 2022, la ordinul președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

Ce o leagă pe Mihaela Rădulescu de Ucraina: „Avem toți cu ce… și un «de ce» să ajutăm”

Liderul de la Kremlin a pornit o „operațiune militară specială” pentru „demilitarizarea și denazificarea” Ucrainei, cu scopul, spune el, „protejării populației din regiunea Donbass”, care, tot potrivit lui, „a cerut ajutorul Rusiei și a fost ținta abuzurilor și genocidului din partea regimului de la Kiev în ultimii opt ani”.

„Avem toți cu ce… și un «de ce» să ajutăm, personal sau… doar pentru că oameni suntem”, scris Mihaela Rădulescu în mediul online.

„Bunic născut la Kiev, mutat din dragoste, după război, în România. Azi mi-ar fi zâmbit cu ochii lui albaștri”, a completat prezentatoarea TV, alături de hashtaguri cu mesajele „îmi fac partea”, „Ucraina” și „în sângele meu”.

Din anul 2014, Mihaela are o relație la distanță cu sportivul austriac Felix Baumgartner (52 de ani). În octombrie 2021, perechea a aniversat 8 ani de relație.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihaela Rădulescu, marcată de această tragedie din familia ei. „Am rămas traumatizată”

Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Mihaela Rădulescu regretă divorțul de Elan Schwartzenberg. „Recunosc”

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă. Locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. Asta mă ajută, pentru că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit.

Nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, declara Mihaela Rădulescu în ianuarie 2022, în emisiunea „Vorbește lumea”.

Deși sunt împreună de 8 ani, Mihaela și Felix nu-și doresc să-și oficializeze relația.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familia tradițională românească”, mai declara Mihaela Rădulescu anul trecut, tot în emisiunea „Vorbește lumea”.

„Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a încheiat atunci.

Prezentatoarea TV a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie, cea cu Bogdan Rădulescu, s-a încheiat în 1987. 10 ani mai târziu, din 1997 până în 1999, Mihaela a fost căsătorită cu actorul, artistul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior. Ultimul mariaj a fost cel cu Elan Schwartzenberg, alături de care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter