Motivul pentru care Katie Holmes a ținut ascunsă relația cu Jamie Foxx

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 mai 2019, 14:52

Katie Holmes şi Jamie Foxx sunt de șase ani împreună, dar nu au apărut niciodată ca un cuplu la vreun eveniment. Actrița americană a avut un motiv bine întemeiat pentru care și-a ținut ascuns iubitul.

Actorii Katie Holmes şi Jamie Foxx trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani, dar abia acum s-au afișat pentru prima dată împreună. S-a întâmplat pe covorul roşu de la Gala Met ce a avut loc la New York, potrivit Libertatea.

Cei doi îndrăgostiți sunt împreună din 2013, dar presa internațională susține că și-au ținut relația secretă din cauza unui contract pe care actrița americană l-a semnat în 2012, atunci când a divorțat de soțul și tatăl fetiței ei, Tom Cruise. Acesta includea o clauză care îi interzicea orice relaţie sentimentală timp de cinci ani după divorț. De asemenea, Holmes nu trebuia să îl pună în situații publice jenante pe fostul soț și să nu vorbească despre scientologie, religia îmbrățișată de acesta.

La Met Gala, Katie Holmes şi Jamie Foxx nu s-au mai ascuns și au pozat împreună, zâmbitori și fericiți. Cei doi și-au asortat și ținutele. Katie a purtat o rochie lungă din voal, iar Jamie s-a îmbrăcat într-un costum negru, la care a asortat o pereche de pantofi purpurii, în ton cu vestimentația partenerei lui de viață.

Katie Holmes s-a căsătorit într-un castel italian cu actorul Tom Cruise în 2006, anul în care s-a născut și fetița cuplului, Surie. Actorul a cerut-o în căsătorie în vârful turnului Eiffel din Paris, iar mai apoi și-a declarat dragostea pentru ea în fața întregii lumi, în emisiunea celebrei Oprah Winfrey.
Când s-au cunoscut, Holmes era o actriță în ascensiune la Hollywood, în timp ce Cruise, cu 16 ani mai în vârstă decât ea, era deja un star. Chiar dacă actrița a renunțat la catolicism pentru scientologie înainte să se mărite, se pare că unul dintre motivele pentru care a decis să divorțeze ar fi fost obsesia lui Cruise pentru Biserica Scientologică și implicarea fetiței în ritualuri ce țin de „religia Hollywoodului”, care ar fi putut să o influențe negativ.

După despărțire, aceștia au păstrat o legătură amiabilă, de dragul celei mici, care a rămas în custodia mamei ei, alături de care locuiește la New York.

Sursă foto: Northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter