Așa mamă, așa fiică! Suri Cruise seamănă perfect cu Katie Holmes. Cum au fost surprinse cele două

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Miercuri, 26 aprilie 2023, 17:42

Katie Holmes și Suri Cruise seamănă perfect și sunt de nedespărțit. Cele două au fost fotografiate, luni seara, pe Aeroportul Internațional din Los Angeles, înaintea unui zbor către o destinație necunoscută.

Actrița din „Dawson’s Creek”, în vârstă de 44 de ani, și fiica ei de 17 ani erau îmbrăcate aproape la fel și păreau mai degrabă două surori, nu mamă și fiică.

Katie Holmes și Suri Cruise par două surori

Holmes purta un tricou alb și un pulover gri închis, pantaloni de trening negri, adidasi și o șapcă de baseball portocalie. Actrița, care si-a completat look-ul cu o posetă maro, nu era machiată și nu avea nicio bijuterie.

În același timp, fiica lui Cruise a optat, de asemenea, pentru un hanorac gri cu fermoar, pantaloni de albi, pantofi sport negri. Ea și-a accesorizat ținuta cu o geantă din pânză.

Holmes este extrem de protectoare cu Suri, singurul ei copil, după ce a lăsat în urmă divorțul traumatizant de Tom Cruise. Actrița a descris-o pe fiica ei drept „o persoană incredibilă” și a spus că se simte „recunoscătoare” că îi este mama.

Citeşte și: De ce a refuzat Tom Cruise să participe la gala Oscar 2023: „Mai degrabă face ceea ce știe mai bine”

Tom Cruise păstrează distanța de fiica sa

O sursă a declarat pentru Page Six, luna trecută că Tom, un scientologist devotat, nu are niciun rol în viața fiicei sale și nu a mai văzut-o de mult timp.

În timpul unei depoziții pentru procesul său de defăimare din 2012 împotriva Bauer Media – care a fost soluționat ulterior  – starul din „Top Gun” a fost întrebat dacă fosta lui soție a încheiat relația în mare parte pentru a o proteja pe Suri de religia pe care el o susține.

„Asta a fost una dintre afirmații, da”, a răspuns Cruise la acea vreme.

Actorul, în vârstă de 60 de ani, s-a distanțat de Suri după ce Holmes l-a părăsit. Potrivit fostului scientologist Leah Remini, asta se întâmplă pentru că Holmes este considerată acum „inamic” de cei care fac parte din controversata origanizație.

Citește și: Cum arată Katie Holmes nemachiată

Suri Cruise e extrem de talentată

Vara trecută, Katie a dezvăluit că fiica ei a înregistrat un cover al cântecului Blue Moon pentru filmul ei Alone Together, pe care vedeta l-a scris și regizat . „Este foarte, foarte talentată. A spus că o va face și am lăsat-o să își facă treaba”, a spus Holmes. Vocea lui Suri poate fi auzită pe genericul filmului.

Cu toate acestea, Katie spune că, în acest moment, Suri nu se concentrează pe o carieră în muzică: „În afară de asta, ea este o copilă de 17 ani care face liceul”.

Citeşte și: Fiica lui Tom Cruise va studia moda la New York. Actorul nu are niciun rol în viața ei, dar o susține financiar

Cum a început povestea

Katie a început să se întâlnească cu tatăl lui Suri în 2005, iar după șapte săptămâni de relație, s-au logodit. Nunta lor a avut loc la Castello Orsini-Odescalchi din Bracciano, în noiembrie 2006, la șapte luni după nașterea lui Suri.

Katie a solicitat în 2012 divorțul, care a fost finalizat doar 10 zile mai târziu. Actrița are custodia, dar Tom își poate vizita oricând fiica. Cu toate astea, acest lucru nu se întâmplă. Starul plătește, însă, pentru studiile fiicei sale.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter