Cele mai frumoase și spectaculoase ținute de la Gala Met 2022

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 14:10

Gala Met este un eveniment caritabil dedicat Institutului de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York, care are loc an de an în prima zi de luni din mai.

Cele mai frumoase și spectaculoase ținute de la Gala Met 2022

Ceremonia a fost găzduit de actorii Regina King, Lin-Manuel Miranda, Blake Lively și Ryan Reynolds. Din anul 1995, gala este organizată de redactorul șef al revistei Vogue, Anna Wintour. În iulie 2022, Anna va aniversa 34 de ani în calitate de redactor-șef Vogue.

În 2022, tema galei a fost „În America: O antologie a modei”, partea a doua a temei anului trecut, menită să celebreze eroii necunoscuți ai modei americane și să evidențieze relevanța și puterea acesteia din urmă.

Pe covorul roșu al evenimentului au pășit, printre mulți alții, modelele Hailey Bieber, Taylor Hill și Kaia Gerber, precum și actrițele Simone Ashley și Laura Harrier.

Una dintre cele mai reușite apariții ale serii a fost Blake Lively, care a optat pentru o creație Atelier Versace. Rochia fără bretele a avut un imprimeu geometric, iar talia marcată cu o fundă imensă din satin. Ținuta a fost accesorizată cu mănuși lungi din satin, cercei și o tiara. Ulterior, funda a fost îndepărtată, rochia rose gold devenind o nuanță superbă de bleu.

„În loc să privesc moda ca influență a rochiei, mi-am întors privirea către arhitectura și clădirile clasice ale orașului New York”, a explicat actrița pentru The Cut. „Aceasta este constelația Gării Grand Central din New York”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cele mai nereușite ținute de la Gala Met 2022. Modelul Cara Delevingne a apărut topless pe covorul roșu

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022

Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care Marilyn Monroe a murit

Kim Kardashian a optat pentru o creație Jean Louis purtată de Marilyn Monroe în 1962, la petrecerea aniversară a lui John F. Kennedy, pe atunci președintele SUA, unde i-a cântat „Happy Birthday, Mr. President”.

Inițial, rochia nu i-a venit lui Kim. „Am vrut să plâng, pentru că rochia nu poate fi alterată sub nicio formă”, a explicat vedeta TV pentru Vogue. Ulterior, Kim a ținut o dietă foarte strictă.

„Am purtat un constum-saună de două ori pe zi, am alergat pe bandă, am renunțat complet la zahăr și carbohidrați. Am mâncat doar legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am fost foarte strictă”, a explicat.

La ultima probă, rochia i-a venit ca o mânușă! „Voiam să plâng de fericire”, a mai spus Kim. Vedeta a purtat rochia originală timp de doar câteva minute, pentru fotografii, ulterior schimbându-se într-o replică.

Rochia lui Marilyn a fost cumpărată în 2016 cu 4,8 milioane de dolari de Muzeul Ripley’s Believe It Or Not, astfel devenind cea mai scumpă rochie vândută în cadrul unei licitații.

Hailey Bieber a purtat un outfit hollywoodian, creație Saint Laurent. Rochia albă din satin a fost accesorizată cu o pelerină cu aplicații din pene, dress-uri și sandale negre.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter