Zodii care se despart în luna mai. 6 nativi care rămân singuri până la începutul verii

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 18 mai 2023, 14:23

Se anunță probleme mari pe plan amoros, în luna mai, pentru câteva semne zodiacale.

Asta pentru că unii nativi au știut cum să-și gestioneze din timp problemele de cuplu și au trecut cu vederea nemulțumirile partenerului/partenerei. Sau pur și simplu acum realizează că nu se află lângă persoana potrivită.

Pluto retrograd care tranzitează semnul Vărsător la începutul lunii mai are și el un impact notabil asupra a tot ceea ce ține de partea sentimentală. Și va lovi exact acolo unde nu mai există armonie în relație. Așadar, urmează o perioadă de despărțiri definitive și divorțuri.

Citeşte şi: Neti Sandu, previziuni astrologice pentru prima parte a lunii mai. „Trebuie să fim pe fază, să profităm!”

Iată care sunt nativii din zodiac care vor rămâne singuri în luna mai.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primii nativi ai horoscopului trec printr-o perioadă nefastă pe plan amoros. S-a schimbat ceva în relația lor de cuplu din cauza lipsei de comunicare, iar șansele de a repara ceva sunt aproape inexistente. În mod inevitabil, urmează să te desparți de partener și să-ți refaci viața. Astrele te vor ajuta să te refaci pe plan sentimental mai rapid decât te-a aștepta, așa că tot răul e spre bine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Da, te numeri printre cei care ies din relația de cuplu la începutul lunii mai. Dar nu pentru că îți dorești, ci din cauza anturajului partenerului/partenerei și, mai ales, a geloziei extreme. Nu poți trăi cu cineva care nu are încredere în tine, așa că este mai bine să-ți vezi mai departe de drum pe cont propriu.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativii din Balanță se despart pentru că nu își mai doresc o relație lipsită de esență. Nu te mulțumești doar cu ideea de a avea un partener/o parteneră și nici chef de aventuri amoroase nu mai ai. Acum îți dorești ceva serios, ceva ce persoana care este momentan lângă tine nu-ți poate oferi.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Citeşte şi: Pluto retrograd intră în Vărsător pe 1 mai. Ce se va întâmpla cu nativii din horoscop în următoarea perioadă

În perioada următoare, cei din Săgetător își fac, în sfârșit, curaj să iasă din relația toxică în care stau de atâta timp. Renunțarea la o persoană lângă care ai stat atâția ani nu este niciodată ușoară, dar în cazul tău este o necesitate ce nu suportă amânare. Teama de singurătate te-a ținut până acum în loc, însă trebuie să mergi mai departe fără a te uita în urmă.

Capricorn  (21 decembrie – 19 ianuarie)

Pluto retrograd în Vărsător te împinge să pui punct relației cu riscul de a răni partenerul/partenera. Ai ajuns la nefericita concluzie că visele voastre sunt diametral opuse și nu veți ajunge niciodată la un numitor comun. Tu trebuie să faci primul pas și să-i explici celui/celei de lângă tine că despărțirea este singura opțiune pentru a vă găsi adevărata fericire.

Citeşte şi: Zodii care vor da lovitura pe plan profesional în mai. Ei vor primi măririle de salarii mult așteptate

Pești (19 februarie – 20 martie)

Numai de vești proaste ai avut parte în ultima perioadă. Și uite că acum mai urmează una. Contextul astrologic face ca, în următoarea perioadă, să afli că persoana cu care îți trăiești viața te înșală. Infidelitățile durează de ceva vreme, dar nu le-ai putut observa pentru că nu ai i-ai acordat suficientă atenție partenerului/partenerei. Mult prea acaparat de muncă, ți-ai ignorat prea mult jumătatea și iată că acum se va ajunge la o despărțire. Păcat!

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter