Cele mai nereușite ținute de la Gala Met 2022

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 03 mai 2022, 12:25

Gala Met, care are loc an de an în prima zi de luni din mai, este un eveniment caritabil dedicat Institutului de Costume din cadrul Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Cele mai nereușite ținute de la Gala Met 2022

În 2022, tema galei a fost „În America: O antologie a modei”, partea a doua a temei anului trecut, menită să celebreze eroii necunoscuți ai modei americane și să evidențieze relevanța și puterea acesteia din urmă.

Evenimentul a fost găzduit de actorii Regina King, Lin-Manuel Miranda, Blake Lively și Ryan Reynolds. Din anul 1995, gala este organizată de redactorul șef al revistei Vogue, Anna Wintour. În iulie 2022, Anna va aniversa 34 de ani în calitate de redactor-șef Vogue.

Gala este o ocazie ideală pentru designeri să experimenteze cu materiale, texturi și modele ieșite din comun. În ciuda dorinței clare de a surprinde în mod plăcut, multe celebrități cad în capcana ridicolului. Anul acesta, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Cara Delevingne și mulți alții sunt pe lista de „așa NU”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cele mai frumoase ținute de la SAG Awards 2022

Cele mai frumoase ținute de la People’s Choice Awards 2021

Ce au purtat Kate Middleton și fiica ei, Prințesa Charlotte, la slujba de comemorare a Prințului Philip

Kylie Jenner a optat pentru o rochie de mireasă, creație a casei de modă Off-White, fondată în 2012 de designerul Virgil Abloh. Ținuta a fost similară rochiilor din ultima colecție a creatorului de modă care s-a stins din viață în noiembrie 2021. În locul clasicului voal, Kylie a optat pentru o șapcă albă cu aplicații florale și cu un mini voal din plasă.

Kourtney Kardashian și soțul ei, Travis Baker, au purtat două creații Thom Browne. Ambii au optat pentru ansambluri alb-negru, ținuta lui Kourtney fiind versiunea destructurată a outfitului lui Baker. În ciuda ideii simpatice de la care s-a pornit, aspectul nefinisat al ținutei lui Kourtney nu s-a încadrat temei sofisticate a serii.

Cara Delevingne a optat pentru un outfit Dior. Nu ținuta în sine a fost surprinzătoare, ci decizia actriței de a renunțat la sacou. Sub acesta, modelul avea plasturi aurii lipiți pe sâni. Totodată, întreg bustul i-a fost pictat auriu.

Restul outfit-urilor de pe lista „așa NU” le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter