Cum arată Katie Holmes nemachiată

De Unica.ro, pe

Katie Holmes (43 de ani) își „poartă” anii cu mândrie, apelând la machiaj doar pe platourile de filmare, în cadrul ședințelor foto sau al evenimentelor. Recent, actrița a fost fotografiată nemachiată, la cumpărături prin New York. Fotografii în GALERIA FOTO de mai jos!

Cum arată Katie Holmes nemachiată

„Îmi accept vârsta cu recunoștință. Nu-mi fac griji dacă nu sunt machiată. Bucuria mea vine din interior”, declara actrița în martie 2021, pentru People.

Cât despre cum își menține tenul luminos și lipsit de imperfecțiuni, Katie mai spunea: „Beau foarte multă apă și încerc să mănânc multe legume pentru a-mi menține pielea cât mai sănătoasă cu putință”.

„Am grijă de piele curățând-o în fiecare dimineață și seară și aplicând ser cu acid hialuronic și creme hidratante din abundență. Când ies din casă mă asigur că am aplicat crema cu factor de protecție solară și un luciu de buze”, a completat.

Totodată, Katie este adepta tratamentelor faciale. În decembrie 2019, actrița a vorbit și despre cum reușește să se mențină în formă.

„De obicei, îmi fac un smoothie dimineața, cu fructe și verdețuri. Mănânc multe salate și mult pește. Încerc să nu exagerez cu carbohidrații, cum sunt pastele sau pâinea, pentru că mă adorm. Dar iubesc mâncarea, iubesc să gătesc. Nu sunt un bucătar grozav, dar îmi place să gătesc”, a declarat pentru revista Shape.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Kate Bosworth și Justin Long și-au confirmat relația. Actrița a divorțat de fostul soț în august 2021

Cine este noul iubit al actriței Charlize Theron. Bărbatul a format în trecut un cuplu cu Halle Berry

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

„Mă antrenez de 4 ori pe săptămână. Varietatea este cheia, altfel mă plictisesc. Îmi place spinningul, boxul, yoga, iar uneori dansul. (…) Sportul mă pregătește pentru ce urmează și, totodată, mă eliberează de orice frustrări. După un antrenament îmi zic: «Ok, acum mă pot focusa pe următorul pas». (…) Uneori mă antrenez și cu fiica mea, depinde de zi. Fiecare are programul ei, iar uneori ne intersectăm. Dar nu o oblig să facă sport cu mine”, a mai declarat actrița.

Între anii 2006 și 2012, Katie a fost căsătorită cu actorul Tom Cruise (59 de ani), alături de care are o fiică, Suri, în vârstă de 16 ani. Între anii 2013 și 2019, Katie a format un cuplu cu actorul Jamie Foxx (54 de ani). Din septembrie 2020 până în mai 2021, actrița a fost într-o relație cu bucătarul Emilio Vitolo Jr. (34 de ani).

În prezent, Katie formează un cuplu cu muzicianul Bobby Wooten III. Perechea și-a făcut debutul pe covorul roșu pe 26 mai 2022.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter